• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Goedkope opslag Gouda

Voor goedkope opslag in Gouda bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van goedkope opslag en is dan ook een gerenommeerde naam in de opslagbranche. Na eerder vestigingen te hebben geopend in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom is de vestiging in Gouda alweer de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Ook in de vestiging in Gouda hanteert Eurobox Self Storage de laagste prijsgarantie. Door deze laagste prijsgarantie bent u bij Eurobox Self Storage verzekerd van goedkope opslag. Eurobox Self Storage biedt een goedkope opslagruimte voor ieders opslagbehoefte. Bij Eurobox Self Storage heeft u namelijk de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3 m³.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele opslag Gouda

Uiteraard is het belangrijk dat u opslag flexibel is, wanneer u een opslagruimte huurt in Gouda. Eurobox Self Storage doet er dan ook alles aan om het u als huurder zo makkelijk mogelijk te maken. U heeft namelijk zeven dagen per week toegang tot uw opslagruimte van 06:00 uur tot 23:00 uur. U zit niet vast aan lange termijn contracten. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. U hoeft dus van te voren niet aan te geven, hoe lang u uw opslagruimte wilt huren. Deze korte opzegtermijn is ideaal, omdat het van te voren vaak lastig is om in te schatten, hoe lang uw verbouwing of verhuizing gaat duren.

Droge en geventileerde opslag Gouda

Ook is het belangrijk dat uw spullen droog en geventileerd staan opgeslagen. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage hier ook aan gedacht. Zo is het hele pand verwarmd en geconditioneerd. Hierdoor staan uw spullen altijd vrij van vocht opgeslagen en is de kans op schimmelvorming uitgesloten. Verder kunt u door middel van een persoonlijke toegangscode het pand inrijden met uw auto om uw spullen te laden en te lossen. Hierdoor staat u altijd droog en vrij van wind te laden en te lossen. Verder staan er in het pand meerdere transportkarren, een pompwagen en een steekwagen om uw spullen te vervoeren naar uw opslagruimte.

Scroll naar boven