• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Goedkope opslag

Huur een opslagruimte bij Eurobox Mini Opslag en u profiteert van onze laagste prijs garantie! U bent bij Eurobox Self Storage dan ook altijd verzekerd van goedkope opslag.

Goedkope opslag van kwaliteit

Wij bieden u, ondanks onze uiterst scherpe prijzen, kwalitatief hoogwaardige opslagruimtes. Kijkt u onder andere maar eens op de pagina veiligheid. Eurobox verhuurt goedkope opslagruimte aan zowel particulieren als bedrijven. Door dat wij minimaal 30 verschillende formaten opslagruimte verhuren, hoeft u dus nooit een te grote opslagruimte te huren; u huurt slechts de ruimte welke u nodig heeft en betaalt dan ook niet voor ruimte welke u niet nodig heeft. Alleen al door opslagruimte op maat te huren bespaart u enorm op de opslagprijzen! De maandelijkse huur is niet het enige waarop u kunt besparen; doordat Eurobox geen inschrijfkosten, geen administratiekosten en een gratis verzekering aanbiedt gedurende de gehele looptijd kunt u ook op de éénmalige en bijkomende kosten flink besparen! Goedkope opslag, natuurlijk bij Eurobox Self Storage.

 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Goedkope opslag

Gratis opslag

Regelmatig heeft Eurobox Mini Opslag speciale acties. Zo kan het voorkomen dat u de eerste maand gratis kunt huren of dat u met een blijvende korting kunt huren. Informeer wel even naar de voorwaarden en de actuele aanbiedingen voor goedkope opslag in de vestiging van uw keuze; de aanbiedingen variëren per vestiging en zijn tijdelijk van kracht. Voordeliger dan gratis huren kunnen wij het niet voor u maken. Goedkope opslag, natuurlijk bij Eurobox Self Storage.

Huur opslagruimte inclusief verzekering

De huur van de door Eurobox aangeboden goedkope opslag is zelfs al inclusief verzekering! Veel Self Storage aanbieders berekenen u separaat een verzekering waarmee u al snel €15 tot €20 extra per maand kwijt bent; onze prijzen inclusief verzekering zijn dan ook zeker goedkoop te noemen. Vraag gerust een offerte aan voor een passende opslagruimte of kom vrijblijvend langs in één van onze vestigingen; wij bieden goedkope opslag aan in Noordwijk, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Hoofddorp. 

 

Scroll naar boven