• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een garage in de omgeving van Rotterdam, dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van garages. Eurobox Self storage biedt ruim veertig verschillende formaten garages aan. Door dit ruime aanbod heeft Eurobox Self Storage een garage te huur voor bijna iedere opslagbehoefte. U kunt bij Eurobox Self Storage al een garage huren vanaf 3m³.

Bereikbare garage huren

Eurobox Self Storage is gelegen bij de N471 bij de afrit 14 van de A20. Het ligt op de grens van Rotterdam Noord, vlakbij het vliegveld. Het grote voordeel van een garage huren bij Eurobox Self Storage is dat u het pand in kan rijden met de auto of bestelbus. Hierdoor kunt u altijd droog en vrij van wind laden en lossen. In het pand staan meerdere transportkarren, een pompwagen en een steekwagen. Hierdoor kunt u uw spullen gemakkelijk verplaatsen in ons pand. Er zijn zelfs garages waar u met de auto voor kunt parkeren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige garage huren

Wanneer u een garage huurt bij Eurobox Self Storage in Rotterdam, staan uw spullen te allen tijde veilig opgeslagen. Eurobox Self Storage hecht namelijk grote waarde aan de veiligheid van uw spullen in en om het pand en heeft hier meerdere veiligheidsmaatregelen voor getroffen. Zo staat het pand van Eurobox Self Storage onder permanente camerabewaking met tientallen camera's. Alle klanten krijgen een unieke toegangscode om het pand te betreden en om het pand uit te gaan. Hierdoor weet Eurobox Self Storage altijd wie er het pand in zijn gegaan en wie er weer uit zijn gegaan. Als klant kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur het pand betreden. Buiten deze openingstijden staat het inbraakalarm op het gehele pand. Eurobox Self Storage werkt ook samen met een beveiligingsbedrijf. Dit beveiligingsbedrijf houdt een oogje in het zeil op de tijden dat de receptie gesloten is en er geen werknemers van Eurobox Self Storage aanwezig zijn. Eurobox Self Storage is gevestigd op een bedrijventerrein met meerdere bedrijven. Ons eigen terrein wordt na sluitingstijd van de receptie afgesloten door een toegangshek. Buiten de openingstijden is dit hek dus altijd gesloten, hierdoor kunnen er geen onbevoegden op het terrein komen.  

 

Scroll naar boven