• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Leiden

Wanneer u een garage wilt huren voor uw inboedel in de omgeving van Leiden, dan bent u bij Eurobox Self Storage Leiden aan het juiste adres. Eurobox Self Storage Leiden is gevestigd aan de Roosevelstraat 86. Deze vestiging is gelegen tussen de Churchilllaan en de Lammenschansweg aan de rand van Leiden. Hierdoor is Eurobox Self Storage gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Verder ligt de vestiging op nog geen 5 minuten rijden van de A4. Door de ruime sortering aan verschillende formaten garages, heeft Eurobox Self Storage altijd een juist formaat garage voor ieders behoefte.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Verwarmde garage in Leiden huren

De verwarmde garages van Eurobox Self Storage bevinden zich altijd in het pand. Hierdoor kunt u altijd overdekt laden en lossen. Er zijn zelfs garages waar u met de auto direct voor kunt parkeren. Mocht u een garage huren waar u niet met de auto voor kunt parkeren, dan kunt u gratis gebruik maken van de transportkarren, pompwagen en steekwagen welke in het pand van Eurobox Self Storage aanwezig zijn. Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van veertien dagen. U bepaalt dus zelf hoe lang u een verwarmde garage huurt bij Eurobox Self Storage. Door deze korte opzegtermijn hoeft u van te voren ook niet aan te geven hoe lang u de garage wilt huren en zit u niet vast aan lange termijn contracten.

Veiligheid Eurobox Self Storage

Uiteraard heeft de veiligheid van uw goederen hoge prioriteit bij Eurobox Self Storage. Iedere huurder krijgt een persoonlijke toegangscode om het pand voor Eurobox Self Storage te betreden. Door middel van deze code wordt er geregistreerd wie er het pand in gaat en wie er weer uit gaat. Ook staat het pand onder permanente videobewaking. De voorzijde van het pand is voorzien van een groot schuifhek. Buiten openingstijden van de receptie is dit hek gesloten. Dit hek kan ook alleen geopend worden met uw persoonlijke toegangscode. Verder werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Buiten openingstijden van de receptie loopt dit beveiligingsbedrijf regelmatig een ronde door het pand om te controleren of alles in orde is. Al deze maatregelen bevestigen dat Eurobox Self Storage de veiligheid van uw goederen hoog in het vaandel heeft staan.

Scroll naar boven