• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Hoofddorp

Bent u op zoek naar een garage in de buurt van Hoofddorp voor bijvoorbeeld inboedelopslag? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van garages en heeft een garage te huur voor ieders opslagbehoefte. Eurobox Self Storage heeft namelijk veertig verschillende formaten garages te huur.

Diverse formaten garage huren

U kunt al een garage huren vanaf 1 kubieke meter. Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Parellaan 2, 2132 WS in Hoofddorp. De vestiging van Eurobox Self Storage is met de auto goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Rijsenhout en Nieuw-Vennep en ligt vlakbij de snelweg A4 afrit 3a en 3b. Verder ligt het station van Hoofddorp op ongeveer vijf minuten loopafstand.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige garage huren in Hoofddorp

Bij Eurobox Self Storage in Hoofddorp kunt u gegarandeerd een veilige garage huren. Bij Eurobox Self Storage krijgen alle huurders een persoonlijke toegangscode om het pand te betreden. Door middel van deze toegangscode wordt er geregistreerd wie er het pand in gaat en wie er weer uit gaat. Wanneer u een garage huurt bij Eurobox Self Storage, dient u hier een cilinderslot bij aan te schaffen. Bij dit slot krijgt u drie sleutels, u bent de enige met een sleutel van dit slot. Er zijn dus geen extra sleutels of een loper in omloop. Ook is het pand van Eurobox Self Storage voorzien van permanente camera bewaking. Alle huurders hebben zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot hun garage. Buiten deze openingstijden wordt het alarm van het pand ingeschakeld. Uiteraard hebben wij een gecertificeerd bewakingsbedrijf wat de alarmopvolging doet en inspectieronde's door ons pand loopt. Door alle bovengenoemde veiligheidsmaatregelen kunt u zien dat veiligheid bij Eurobox Self Storage hoog in het vaandel staat.

Verhuiswagen of aanhangwagen huren in Hoofddorp

Bij Eurobox Self Storage kunt u niet alleen een garage huren, u kunt ook een verhuiswagen of een aanhangwagen huren. Dit is ideaal voor het vervoeren van alle grote spullen welke niet in uw eigen auto passen. Voor de kleinere verhuizingen kunt u gebruik maken van de aanhangwagen. Deze aanhangwagen heeft een laadruimte met een inhoud van 5 kubieke meter. Wanneer u een grotere verhuizing op de planning heeft staan, dan is de verhuiswagen ideaal. De laadruimte van deze verhuiswagen heeft een inhoud van 21 kubieke meter. 

Scroll naar boven