• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Haarlem

Een garage huren in Haarlem is mogelijk bij Eurobox Self Storage; wij zijn gevestigd op de Oudeweg 141 in de Waarderpolder. Bij ons huurt u flexibel een opslagruimte met een garagedeur, waar u letterlijk direct vanuit uw auto uw spullen kunt laden en lossen. Zo voorkomt u dat u lang bezig bent als u zware spullen moet brengen of ophalen. Als u een opslagruimte nodig heeft in of rondom Haarlem, waarbij het gemakkelijk is om zware spullen te laden en lossen, dan zijn onze opslagruimtes met garagedeuren zeker een oplossing voor u!

Een garage of opslagruimte kunt u particulier of zakelijk huren.

Met een goede bereikbaarheid voor uw auto of bestelauto, kunt u gemakkelijk rechtstreeks naar de opslagruimte van uw bedrijf rijden. Veilig overdekt laden en lossen van 6:00 tot 23:00 uur 7 dagen per week.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Is een garage huren bij Eurobox Self Storage Haarlem veilig?

Ja, voor de veiligheid heeft elke box een eigen alarm, is er videobewaking met meer dan 60 camera’s en een brandmeldsysteem. Uiteraard hebben al onze vestigingen een alarm, dat is aangesloten op een meldkamer met mobiele surveillance en alarmopvolging. Daarnaast is uw garage afgesloten met een uniek slot en is er een toegangscontrole systeem. Alle vestigingen van Eurobox Self Storage hebben hoogwaardige verwarming en een ventilatiesysteem. Hierdoor zijn onze opslagruimtes droog, geventileerd en vorstvrij.

Zakelijk een garage huren.

Als u zakelijk een garage huurt bij Eurobox Self Storage heeft u meerdere voordelen. U krijgt onder andere de mogelijkheid om de grootte van uw garage gratis op te schalen of te verkleinen, op basis van de behoeften van uw bedrijf. U heeft toegang tot pompwagens en transportkarren en u kunt gebruik maken van het door ons aannemen van pakketten. Als deze zijn geleverd, ontvangt u van ons een e-mail en wij plaatsen de spullen in uw opslagruimte; zo hoeft u nooit op uw levering te wachten.

Garage huren Waardepolder Haarlem.

Vlakbij Amsterdam en Schiphol makkelijk bereikbaar vanaf de binnenstad van Haarlem huurt u snel een garage bij Eurobox Self Storage. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs voor een rondleiding, zodat wij u verschillende boxen kunnen laten zien. Onze receptie is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Scroll naar boven