• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Gouda

Voor het huren van een goede en goedkope garage bent u bij Eurobox Self Storage in Gouda aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Groningenweg en gespecialiseerd in het verhuren van garages. U kunt bij Eurobox Self Storage tijdelijk of permanent een garage huren. U hoeft van te voren niet aan te geven hoe lang u de garage nodig heeft. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. Door deze korte opzegtermijn zit u nooit vast aan lange termijn contracten.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Garage huren bij Eurobox Self Storage in Gouda

De vesting in Gouda is inmiddels alweer de achtste vestiging van Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage heeft namelijk ook in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Haarlem en Bergen op Zoom vestigingen, waar u garages kunt huren. Alle garages bij Eurobox Self Storage zijn verwarmd en geconditioneerd. Hierdoor staan uw spullen altijd vochtvrij opgeslagen en bestaat er geen kans op schimmelvorming.

Garage op maat huren

Eurobox Self Storage biedt een garage voor ieders opslagbehoefte. U heeft bij Eurobox Self Storage namelijk de keuze uit ruim veertig verschillende formaten garages. Wanneer u een garage huurt en tussentijds verandert uw opslagbehoefte, dan kunt u altijd verhuizen naar een ander formaat garage. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere garage. Uiteraard worden er geen extra kosten gerekend, wanneer u verhuist naar een ander formaat garage. Verder is het ook zo dat Eurobox Self Storage er alles aan doet om het opslaan van uw spullen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u met de auto het pand inrijden. U kunt binnen laden en lossen. Hierdoor kunt u altijd vrij van regen en wind laden en lossen. In het pand zijn meerdere transportkarren, een pompwagen en een steekwagen aanwezig om uw spullen naar uw garage te transporteren. Er zijn zelfs garages waar u met de auto voor kunt parkeren. Er is echter geen stroom aanwezig in de garages en het is niet toegestaan om te sleutelen. 

Openingstijden garage Gouda

Wanneer u een garage in Gouda huurt, is het belangrijk dat u niet vast zit aan krappe openingstijden. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage hier ook aan gedacht. U kunt krijgt namelijk een code om het pand te kunnen betreden. Met deze code kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur het pand in om spullen in u garage te zetten of om er spullen uit te halen. Er zijn geen restricties hoe vaak u uw garage mag bezoeken en u hoeft hier van te voren geen afspraak voor te maken. 

Scroll naar boven