• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garage huren Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom kunt u een garage huren. Eurobox Self Storage is een groeiend bedrijf. In Bergen op Zoom heeft Eurobox Self Storage haar zesde vestiging geopend. Deze vestiging bevindt zich aan de Wattweg 5 in Bergen op Zoom. Ook in deze vestiging kunt u opslagruimtes huren met een garagedeur. U kunt het pand van Eurobox Self Storage inrijden met uw auto of bestelbus. Door de ‘’drive thru’’ van ruim 150 meter lang is het altijd mogelijk om dicht bij uw opslagruimte te parkeren. Er zijn zelfs opslagruimtes, waar u met de auto direct voor kunt parkeren. Hierdoor hoeft u dus nooit ver te lopen met uw goederen naar uw opslagruimte. Verder zijn er meerdere transportkarren aanwezig in het pand om het vervoeren van uw goederen zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer u dus opslagruimte nodig heeft in de buurt van Bergen op Zoom, dan zijn de opslagruimtes van Eurobox Self Storage met garagedeuren uitermate geschikt.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige garage huren in Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom staan uw goederen te allen tijde veilig opgeslagen. Alle klanten krijgen een persoonlijke code om het pand binnen te komen. Zo is Eurobox Self Storage altijd op de hoogte, wie het pand betreden en weer verlaten. Verder heeft elke opslagruimte een afzonderlijk alarm en is het pand voorzien van meer dan zestig beveiligingscamera’s. Iedere klant dient een slot aan te schaffen bij Eurobox Self Storage. Bij dit slot worden drie sleutels geleverd. Als klant van Eurobox Self Storage bent u de enige met de sleutels van dit slot. Er kan dus niemand anders uw opslagruimte in, behalve u zelf.

Verwarmde garage huren in Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom huurt u altijd een verwarmde en geconditioneerde garage ofwel opslagruimte. Het pand van Eurobox Self Storage is voorzien van een hoogwaardig verwarmings- en ventilatiesysteem. Hierdoor zijn alle opslagruimtes geventileerd, verwarmd en vorstvrij. Dit voorkomt dat uw goederen worden aangetast door schimmels. U kunt dus ook waardevolle bezittingen zoals klassieke en antieke goederen opslaan bij Eurobox Self Storage. Meer informatie over het huren van een garage bij Eurobox? Neem even contact met ons op. 

 

Scroll naar boven