• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Doe het zelf opslagruimte

Wilt u graag een doe het zelf opslagruimte huren, waar u geheel zelfstandig bij kunt? Huur dan een doe het zelf opslagruimte van Eurobox Self Storage! U kunt dagelijks tussen 06:00-23:00 uur bij uw spullen en dit zonder hiervoor een afspraak te hoeven maken. Dit in tegenstelling tot het opslaan van uw spullen bij verhuisbedrijven, waar uw spullen vaak in containers op elkaar worden geplaatst en waar u dus niet zomaar zelf nog iets uit kunt komen halen. Het is goed om te weten dat al onze panden uitstekend beveiligd, verwarmd en goed geventileerd zijn.

​Zelf opslaan in de opslagruimte

Letterlijk betekent Self Storage 'zelf opslaan'. U brengt de spullen zelf naar uw opslagruimte bij Eurobox toe. Dit eventueel met wat hulp van vrienden, kennissen of familie die u kunnen helpen met sjouwen. Wij kunnen diverse vervoersmiddelen voor u regelen om het vervoer van uw spullen naar uw doe-het-zelf opslagruimte te vergemakkelijken. Zo hebben wij bij al onze vestigingen een ruime, dichte aanhangwagen staan. Ook kunt u bij de meeste van onze vestigingen eventueel een busje of zelfs een verhuiswagen met laadklep huren. Ook in het pand staan diverse transportmiddelen voor u klaar, waarmee u uw spullen makkelijk en snel vanaf de auto naar uw doe-het-zelf opslagruimte toe brengt. Denkt u bijvoorbeeld aan een pompwagen, steekwagen en voldoende karretjes welke gratis tot uw beschikking staan. Zo slaat u uw spullen snel en makkelijk op. Een bijkomend voordeel is dat het ook nog eens een stuk voordeliger is om zelf te verhuizen, dan dat u dit laat doen door een verhuisbedrijf. We hebben de doe-het-zelf opslagruimte in zeer veel verschillende formaten. We adviseren u graag over het formaat ruimte dat u nodig heeft.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Tijdelijke opslag voor het verkoopgereed maken van uw woning

Wilt u het helemaal zelf doen en pakt u alle spullen ook zelf in dan kunt u bij ons ook terecht voor al het verpakkingsmateriaal. Dit binnen de openingstijden van de receptie.

Zo bieden we bijvoorbeeld stevige en goede kwaliteit verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie en diverse hoezen voor uw meubels aan. De beste kwaliteit verhuisartikelen voor een goede prijs. Twijfelt u dus niet langer en doe het zelf met een doe-het-zelf opslagruimte van Eurobox Self Storage.

Scroll naar boven