Busje huren Noordwijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Busje huren Noordwijk

Een busje huren in Noordwijk aan Zee is nog niet zo makkelijk, er is geen autoverhuurbedrijf waar u een busje bij kunt huren. Eurobox Self Storage is een Noordwijks bedrijf wat een Mercedes Sprinter bestelbusje verhuurd in de vestiging in Noordwijk voor een zeer scherp tarief. Deze verhuisbus heeft een inhoud van 11 kubieke meter dus u kunt hier veel spullen in meenemen. 

Wij hebben ook verhuisbussen met laadklep in ons wagenpark, deze is te huur in de vestiging Hoofddorp. Dit betreft een busje met een inhoud van 21 kubieke meter en voorzien van een hydraulische laadklep. Standaard is dit busje uitgerust met 3 zitplaatsen, verhuisdekens, meubelhondje en spanbanden om de lading vast te zetten. 

Onze vestiging in Leiden beschikt over een Ford Transit busje met dubbele lengte en hoogte. Deze bus is voorzien van 2 achterdeuren en een zijdeur om het laden en lossen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het Ford busje is tevens voorzien van 3 zitsplaatsen, navigatie en een trekhaak. 

Prijzen huur busje in Noordwijk

De Ford transit verhuisbus  is te huur voor €90,- per dag. Wij verhuren deze verhuisbus 7 dagen per week voor halve of hele dagen. De eerste 100 kilometer zijn vrij. 

Andere busjes te huur in ons assortiment:

De Iveco verhuisbus met laadklep van Eurobox Hoofddorp is op werkdagen en in het weekend uitsluitend voor hele dagen te huur. Een hele dag de verhuiswagen huren kost € 110,00. 

De Ford Transit verhuisbus van Eurobox Leiden is te huur op werkdagen en in het weekend uitsluitend voor hele dagen te huur. Een hele dag een verhuisbus huren kost ook daar € 90,00.

De navolgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing om een busje van Eurobox in Leiden te kunnen huren: 

Wij berekenen geen weekendtarieven. Bij aanvang van de huur vragen wij u een geldig Nederlands rijbewijs en 2e legitimatie te tonen. Tevens dient u een borg te stellen van €250,00, bent u minimaal 20 jaar oud en dient u minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. 

Wij accepteren géén credit cards! Klik hieronder voor meer informatie over het huren van een busje: 

Meer informatie over busje huren

Bij Eurobox kunt u naast een busje ook een aanhanger huren in Noordwijk. Dit is een uitstekende manier om uw spullen  goedkoop te vervoeren in Noordwijk en omgeving. Deze gesloten aanhangwagen kost voor een gehele kalenderdag slechts €27,00!