• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren Leiden

Eenvoudig en goedkoop een busje huren in Leiden?

Bent u op zoek naar een goedkope en veilige manier om uw dierbare goederen te vervoeren in de omgeving van Leiden? Dan bent u bij Eurobox aan het juiste adres. Niet alleen hanteren wij uiterst voordelige tarieven voor het huren van een busje, ook veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. De busjes van Eurobox Leiden worden regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gereinigd, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u de beschikking heeft over veilig en schoon transport.

Waarom huren bij Eurobox?

Het huren van een busje bij Eurobox Self Storage Leiden biedt vele voordelen:

  • Nieuwe Mercedes busjes te huur;
  • Gegarandeerd veilig en schoon transport;
  • Door de ruime binnenmaten van de bus en inhoud van 11m³  is deze geschikt voor vrijwel elke lading;
  • Eenvoudig te reserveren via onze receptie of per telefoon;
  • Zeer voordelige tarieven;
  • U kunt het busje per hele dag huren. Wij werken niet met weekendtarieven: op zaterdag en zondag ook te huur voor één dag.
  • Zowel te huur voor huurders van opslagruimte als voor niet huurders!

Indien u ook een opslagruimte wenst te huren bij Eurobox, kunt u daarbij bovendien gebruikmaken van onze extra aanhangwagen service. Bij de huur van een opslagruimte van tenminste 4 m², voor een periode van tenminste één maand, bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos een hele dag een overdekte aanhangwagen te gebruiken voor het inhuizen van uw goederen. Bij de huur van een opslagruimte tot 4 m² mag u een halve dag gebruik maken van de overdekte aanhangwagen. Uiteraard dient u dan wel voor een minimum van één maand een opslagruimte te huren. Op deze manier kunt u uw eigendommen dus zonder kosten en zonder zorgen naar uw opslag vervoeren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Direct een busje huren bij Eurobox Self Storage Leiden

Voor het huren van een busje bij Eurobox Self Storage Leiden gelden enkele regels. Zo dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en de beschikking te hebben over een geldig Nederlands rijbewijs B. 

U kunt bij onze locatie in Leiden een busje huren voor een halve of een hele kalenderdag. De tarieven hiervoor zijn respectievelijk € 60,- en € 90,- (inclusief BTW). Naast deze bedragen hanteren wij een borg van €250,-, welke vooraf voldaan dient te worden (contant of per PIN). Wanneer het busje schadevrij, schoon en volgetankt in Leiden wordt ingeleverd, ontvangt u deze borg uiteraard meteen retour.

Het huren van een busje bij Eurobox Self Storage Leiden is zeer eenvoudig. Reserveren is zowel mogelijk bij de receptie als per telefoon.

Scroll naar boven