Busje huren Haarlem

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Busje huren Haarlem

Busje huren in Haarlem?

Zoekt u een plek waar u snel en voordelig in de buurt van Haarlem een bestelbusje kunt huren? Dan kunt u altijd bij Eurobox Self Storage Haarlem terecht. Bij onze opslag locatie aan de Oudeweg in Haarlem kunt u een Mercedes Sprinter busje huren. Naast voordelige tarieven bieden wij u de hoogste standaard op het gebied van veiligheid. Al onze busjes worden regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gereinigd. Zo weet u dus zeker dat uw eigendommen schoon en veilig op de plek van bestemming aankomen.

De voordelen op een rijtje

Wilt u voor een verhuizing in de buurt van Haarlem een busje huren? Maak kennis met de unieke voordelen van Eurobox Self Storage:

Eenvoudig een busje huren dichtbij Haarlem

Als u op zoek bent naar de beste plek om in Haarlem een busje te huren, dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is een reservering plaatsen bij onze receptie of even telefonisch contact met onze vestiging in Haarlem opnemen.

De voorwaarden voor het huren van een busje zijn dat u 21 jaar of ouder dient te zijn en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs B. Het huren van een busje in Haarlem kan voor een hele kalenderdag, tegen het voordelige tarief van € 90,- (inclusief BTW). Daarnaast vragen wij u vooraf een borgsom van €250,- te voldoen (contant of per PIN), welke u uiteraard direct van ons retour krijgt bij het schadevrij en schoon inleveren van het busje.