• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren Haarlem

Zoekt u een plek waar u snel en voordelig in de buurt van Haarlem een bestelbusje kunt huren? Dan kunt u altijd bij Eurobox Self Storage Haarlem terecht. Bij onze opslag locatie aan de Oudeweg in Haarlem kunt u een Mercedes Sprinter busje huren. Naast voordelige tarieven bieden wij u de hoogste standaard op het gebied van veiligheid. Al onze busjes worden regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gereinigd. Zo weet u dus zeker dat uw eigendommen schoon en veilig op de plek van bestemming aankomen.

De voordelen op een rijtje

Wilt u voor een verhuizing in de buurt van Haarlem een busje huren? Maak kennis met de unieke voordelen van Eurobox Self Storage:

  • Bestelbus
  • Busje met laadklep te huur in Hoofddorp
  • Zeer scherpe tarieven
  • Nieuwe bestelbus
  • Regelmatige controle van de busjes, dus altijd schoon en veilig transport;
  • Eenvoudig en snel reserveren;
  • Dankzij de zeer ruime binnenmaten (332 x 176 x 193 cm) zijn onze 11m³ busjes geschikt voor vrijwel elke lading;
  • Huren van een busje 7 dagen per week te huur (zondag receptie gesloten)

Bij Eurobox leveren wij bovendien graag dat beetje extra service. Als u bij ons een opslagruimte van tenminste 3 m² huurt voor een periode van minimaal 1 maand, dan bieden wij u de gelegenheid om kosteloos één van onze aanhangwagens voor één hele dag te mogen gebruiken voor het inhuizen van uw opslag. Een opslagruimte tot 3 m² geeft u het recht op een halve dag gratis gebruik van de aanhangwagen bij een huurperiode van ten minste 1 maand. Zo kunt u dus kosteloos uw eigendommen naar uw opslag verhuizen. Huurt u geen opslagruimte bij ons, ook dan kunt u bij ons één van onze grote, gesloten aanhangwagens huren, de aanhangers zijn per dag te huur voor €27,- (inclusief BTW) per kalenderdag.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Eenvoudig een busje huren dichtbij Haarlem

Als u op zoek bent naar de beste plek om in Haarlem een busje te huren, dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is een reservering te plaatsen bij onze receptie of even telefonisch contact met onze vestiging in Haarlem op te nemen.

De voorwaarden voor het huren van een busje zijn dat u 21 jaar of ouder dient te zijn en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs B. Het huren van een busje in Haarlem kan voor een hele kalenderdag, tegen het voordelige tarief van € 90,- (inclusief BTW). Daarnaast vragen wij u vooraf een borgsom van €250,- te voldoen (contant of per PIN), welke u uiteraard direct van ons retour krijgt bij het schadevrij en schoon inleveren van het busje.

Scroll naar boven