• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren Bergen op Zoom

Wilt u een busje huren in Bergen op Zoom, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. U kunt bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom namelijk een busje huren met laadklep. Dit busje heeft een grote laadruimte van 21M³. De afmetingen van de laadruimte zijn: 4,17M lang, 2,19M breed en 2,28M hoog. Door deze grote laadruimte is het in veel gevallen mogelijk om uw volledige inboedel in één keer te kunnen vervoeren. Het busje van Eurobox Self Storage is voor een halve dag (doordeweeks), hele dag of meerdere dagen te huren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Reserveren van het busje

Wanneer u interesse heeft om het busje van Eurobox Self Storage te huren, is het verstandig om deze tijdig te reserveren. De Eurobox Self Storage vestiging in Bergen op Zoom heeft namelijk één busje in de verhuur. Als u deze tijdig reserveert, bent u ervan verzekerd dat u kunt beschikken over het busje op de door u gewenste datum. U kunt dit busje gemakkelijk reserveren. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen bij de receptie van Eurobox Self Storage, u kunt bellen naar de vestiging of u kunt uw reserveringsverzoek via het reserveringsformulier op onze website indienen. Het personeel van Eurobox Self Storage zal op werkdagen direct checken of het busje beschikbaar is op de door u gewenste datum en deze aan u bevestigen.

Voorwaarden

Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. Echter is het niet nodig om een opslagruimte bij Eurobox Self Storage te huren, wanneer u het busje wilt huren. Uiteraard dient u wel aan een paar voorwaarden te voldoen om het busje te kunnen huren. U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig Rijbewijs B. Verder dient u bij het aangaan van de huurovereenkomst een borg te voldoen. Deze borg bedraagt €250,-. Wanneer u het busje weer schoon, schadevrij en op tijd heeft teruggebracht, dan krijgt u de borg weer terugbetaald. Wanneer u de borg contant betaalt, krijgt u deze weer contant mee. Als u de borg pint, dan maken wij de borg naar uw rekeningnummer over. 

Prijslijst busje verhuur
Scroll naar boven