• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bus huren Rotterdam

Particulier of zakelijk een bus huren in Rotterdam?  Dan bent u bij Eurobox Self Storage precies waar u wezen moet. Wij bieden u het gehele jaar door de mogelijkheid tot het huren van een bus met laadklep tegen zeer scherpe tarieven. U kunt al een bus huren vanaf zeventig euro per halve kalenderdag inclusief vijftig vrije kilometers. Voor de veiligheid van u en uw goederen is de bus voorzien van een carkit, automaat en achteruitrijcamera. Eurobox Self Storage biedt u immer jonge en kwalitatief hoogwaardige vervoersmiddelen aan. Een bus huren in Rotterdam, dan moet u bij Eurobox Self Storage aan de Frobenstraat 25 zijn.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Ideaal bij verhuizingen!

Zelf uw inboedel verhuizen of toch wat ophalen van Marktplaats? Onze ruime bus kan iedere vervoersuitdaging aan. Door de extra ruime 21 kuub’ s laadruimte is de bus met laadklep zeer geschikt voor kleine of grote verhuizingen.

Maten bestelbus

De binnenmaten van de laadruimte bedragen minimaal: L x 4.25. H x 2.11, B x 2.11.  Ideaal voor het vervoeren van al uw grote goederen. Een bus huren in Rotterdam kan al eenvoudig met rijbewijs B, daarnaast is de bestuurderscabine voorzien van 3 zitplekken. Mocht u gebruik willen maken van onze bus, is het aan te raden deze tijdig te reserveren.

Voordelen van een bus huren in Rotterdam.

  • Huren voor een hele of halve dag.
  • Honderd kilometer vrij, daarna € 0,23 inclusief BTW per extra gereden kilometer.
  • Zeer lage waarborgsom van tweehonderdvijftig euro.
  • Te besturen met Rijbewijs B.
  • Voorzien van een automaat, navigatie, achteruitrijcamera en carkit.
  • Elektrische laadklep.
  • Vaste tarieven

U kunt onze bus in Rotterdam al huren vanaf zeventig euro per halve kalenderdag. Bij de huur van een halve dag mag u de bus gebruiken van 09:00-13:00 of van 13:30-17:30 uur. De huurpenningen voor een gehele dag bedragen honderdtien euro inclusief honderd vrije kilometers. De waarborgsom van tweehonderdvijftig euro krijgt u direct na controle van het gehuurde van ons terug.

Alternatieve vervoersmiddelen?

Naast onze bus biedt Eurobox Self Storage ook de mogelijkheid tot het huren van een gesloten aanhangwagen. Onze gesloten aanhanger zorgt ervoor dat ook met slechte weersomstandigheden uw goederen tip top aankomen op locatie.

Direct een bus huren in Rotterdam ( klik hier) Voor extra informatie kunt u contact opnemen met de desbetreffende storemanager via 010-8208869 of dien gelijk een reserveringsverzoek in: 

Scroll naar boven