• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bus huren Noordwijk

Bij Eurobox Self Storage in Noordwijk kunt u een bus huren. Het gaat hier om een bus van het merk Mercedes type Sprinter 311. De laadruimte van deze Mercedes Sprinter is zowel verlengd als verhoogd. Hierdoor is deze bus ideaal voor het verhuizen van uw inboedel of andere grote spullen. De laadruimte van de bus van Eurobox Self Storage heeft een inhoud van 11M³. De afmetingen van de laadruimte zijn: 3,32 m. bij 1,76 m. bij 1,93 m.  Deze bus heeft als bouwjaar 2020, hierdoor is de bus van alle mogelijke moderne gemakken voorzien. Zo is de bus voorzien van een automaat, pechhulp, parkeersensoren, achteruitrijcamera en parkeer sensoren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Reserveren van de bus in Noordwijk

Het reserveren van de bus in Noordwijk is gemakkelijk. U kunt de bus reserveren door het reserveringsformulier op deze website in te vullen, te bellen naar de receptie of aan de balie in de receptie. Het personeel van Eurobox Self Storage zal dan direct de beschikbaarheid van de bus voor u checken. Mocht de bus niet meer beschikbaar zijn op de door u gewenste datum, dan zal het personeel van Eurobox Self Storage samen met u op zoek gaan naar een andere geschikte datum. Eurobox Self Storage verhuurt niet alleen een bus in Noordwijk, maar ook in Hoofddorp, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Bergen op Zoom. De vestiging in Leiden ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Noordwijk. Mocht de bus in Noordwijk niet meer beschikbaar zijn en een andere datum voor u niet uitkomt, dan kunt u ook nog uitwijken naar onze vestiging in Leiden.

Voorwaarden voor het huren van de bus in Noordwijk

Uiteraard hanteert Eurobox Self Storage een paar voorwaarden voor het huren van de bus. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en u dient minimaal 21 jaar oud te zijn. Wanneer u de bus huurt bij Eurobox Self Storage, krijgt u deze mee met een volle brandstoftank. Als u de bus weer inlevert, dient deze weer helemaal aftekant te zijn met diesel. Verder hanteert Eurobox Self Storage een borg van €250,-. Deze borg kunt u contant of per pin voldoen. Zodra u de bus weer schoon, schadevrij en op tijd heeft ingeleverd, krijgt u de borg weer terugbetaald.

Scroll naar boven