• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bus huren in Leiden

Particulier of zakelijk een bus huren in Leiden? Zelfs dat is mogelijk bij Eurobox Self Storage Leiden. Een buffetkast ophalen, loungeset naar de opslag brengen of liever zelf uw inboedel verhuizen? Dan is het huren van onze hagelnieuwe, representatieve en perfect onderhouden bus in Leiden dé oplossing. U kunt al een bus huren tegen het voordelige tarief van € 90,- euro per dag inclusief 100 vrije kilometers. Mocht de 100 kilometer niet dekkend zijn, betaalt u voor iedere extra gereden kilometer slechts € 0,19 cent exclusief BTW. De bus liever huren voor een maximale periode van 4 uur? Geen enkel probleem! Wij bieden de mogelijkheid de bus op werkdagen voor een halve dag te huren. De kosten voor een halve dag bedragen € 60,- euro.

Tijdframes bus huren in Leiden:

Halve dag            :              09:00-13:00       Uitsluitend doordeweeks.

                                          13:30-17:30       Uitsluitend doordeweeks.

Hele dag              :              09:00-17:30       Doordeweeks en in de weekeindes.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Bus huren in Leiden!

Voor het huren van de bus in Leiden moet u minimaal 21 jaar oud zijn en in bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Onze bus staat na reservering schoon en met een volle tank voor u klaar aan de Rooseveltstraat 86 te Leiden.

Onze ruime en verzekerde bus kan iedere klus aan, dit door de extra grootte afmetingen van de laadruimte. De inhoud bedraagt 10,5 kuub met desbetreffende binnenmaten Lengte 2.82  x Breedte 1.74 x Hoogte 1.76. De Mercedes Sprinter is voorzien van een automatische versnellingsbak, navigatie, carkit en achteruitrijcamera.

Wij hanteren een waarborgsom van €250 euro, deze wordt bij het schadevrij en afgetankt inleveren van de bus direct aan u geretourneerd. Naast de borg hanteren wij verder GEEN verborgen kosten. De bus is voorzien van Mercedes Pechhulp en verzekerd tegen schades met een eigen risico van € 750,- euro. Bij bovenhoofdse schades hanteren wij een eigen risico van € 1500,- euro.

Reservering voor het huren van de bus plaatsen? Doe dit ruim van te voren!

Interesse in het huren van onze bus in Leiden? U kunt de bus reserveren via de pagina verhuisbus, onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met de desbetreffende vestigingsmanager via telefoonnummer 071-5322040.

Reserveer altijd tijdig, zodat u immer gewaarborgd bent dat de bus beschikbaar is op het door u aangegeven moment. Direct een reservering plaatsen: 

Scroll naar boven