• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bus huren Hoofddorp

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u voor een ander doel een bus nodig, dan kunt u deze huren bij Eurobox Self Storage in Hoofddorp. Eurobox Self Storage in Hoofddorp heeft een grote bus te huur; deze bus is voorzien van een laadklep en een automaat. De laadruimte van de bus heeft de volgende afmetingen: lengte 4,17M, breedte 2,19M, hoogte 2,28. De inhoud van de laadruimte van de bus is 20,8M³. Wanneer u de bus in Hoofddorp huurt, worden hier standaard drie spanbanden, drie verhuisdekens en een verhuishondje bij geleverd. Verder is de cabine van de bus voorzien van drie zitplaatsen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Reserveren van de bus in Hoofddorp

Eurobox Self Storage raadt altijd aan om de bus ruim van te voren te reserveren. Op de vestiging in Hoofddorp is namelijk maar één bus beschikbaar voor de verhuur. U kunt deze bus reserveren door het reserveringsformulier op deze website in te vullen, te bellen naar de vestiging of even binnen te lopen bij de receptie. Het personeel van Eurobox Self Storage zal dan direct de beschikbaarheid checken. Wanneer de bus nog beschikbaar is, zal dit per mail aan u bevestigd worden. Mocht de bus niet meer beschikbaar zijn, dan gaat het personeel van Eurobox Self Storage met u op zoek naar een andere geschikte datum voor het huren van de bus. U kunt de bus van Eurobox Self Storage huren voor een halve dag (alleen doordeweeks), voor een hele dag of voor meerdere dagen.

Voorwaarden voor het huren van de bus in Hoofddorp

Wanneer u de bus in Hoofddorp wilt huren, dient u uiteraard aan een aantal voorwaarden te voldoen. U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. U krijgt de bus mee met een volle tank. U dient de bus ook weer met een volle tank in te leveren. Eurobox Self Storage hanteert een borg van €250,- wanneer u de bus wilt huren. De borg kan per pin of contant voldaan worden. Wanneer u de bus weer schoon, schadevrij, met een volle tank en op tijd heeft ingeleverd, krijgt u de borg direct terugbetaald.

 

Scroll naar boven