• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bus huren Bergen op Zoom

Wilt u een bus huren in Bergen op Zoom, omdat u gaat u verhuizen? Als u zelf de verhuizing wilt doen, heeft u vaak een bus nodig om uw spullen over te brengen naar de nieuwe bestemming. Met de bus in onze vestiging van Bergen op Zoom kunt u makkelijk uw spullen vervoeren tijdens de verhuizing. Onze nieuwe Mercedes bus is voorzien met een laadklep, zodat u zelf niet onnodig hoeft te tillen en uw spullen veilig kunt overbrengen. In de bus zitten metalen stangen om uw eigendommen te klemmen zodat deze niet omvallen en/of bewegen als u de bocht omgaat.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Direct een bus huren in Bergen op Zoom? 

Een bus huren kunt u op iedere dag van de week doen bij Eurobox Self Storage te Bergen op Zoom. De verhuurbalie is 6 dagen per week geopend. U kunt op doordeweekse dagen kiezen of u de bus een halve dag of hele dag wilt huren. In het weekend verhuren wij de bus uitsluitend voor een hele dag. De tijdzones voor een halve dag is van 09.00 – 13.00 uur of van 13.30 tot 17.30 uur of de gehele dag van 09.00 -17.30 uur. Op zaterdag is de bus van 10.00 -17.30 uur beschikbaar, eventueel eerder ophalen kan in overleg met de verhuurbalie. Als u de bus op zondag wilt huren is dit geen probleem, u kunt dan de sleutel ophalen op zaterdag tot 15:30 uur.

Voorzieningen van de bestelbus

Onze bus is voorzien een automaat. Uitgerust met een parkeercamera aan de achterzijde, gps traceer systeem, car-kit en automatische verlichting. Ondanks dat het een grote bus is, mag u de bus besturen met een rijbewijs categorie B. De binnenmaten van de bus zijn: 4,17M lang, 2,19M breed en 2,28M hoog.

Huurprijzen

De huurprijzen van onze bus in Bergen op Zoom zijn als volgt:

€ 70,- voor een halve dag

€ 110.- voor de gehele dag

Verhuur eisen:

  • Bestuurder minimaal 21 jaar oud
  • Bezit van een geldig rijbewijs B
  • Borgstelling van €250,-

U kunt de bus in Bergen op Zoom via deze link reserveren of neem anders contact op met onze vestiging in Bergen op Zoom op telefoonnummer 0164-745095. De verhuurbalie van Bergen op Zoom zal direct voor u kijken of de door u gewenste datum nog beschikbaar is, wacht daarom niet te lang met uw reservering! 

Verhuisartikelen nodig? Eurobox verkoopt alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing. Kijkt u gerust eens in onze digitale showroom: verhuisartikelen. 

Laatste Eurobox Nieuws

Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven