• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Box huren in Bergen op Zoom

Mocht u een box willen huren in Bergen op Zoom, dan kan dat bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom heeft een ruim assortiment aan boxen. Door het grote aanbod kan Eurobox Self Storage aan ieder zijn of haar wensen voldoen.

Gemak bij het huren van een box in Bergen op Zoom

Eurobox Self Storage doet er alles aan om het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als klant hoeft u van te voren niet aan te geven voor welke periode u de box nodig heeft. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. Dit voorkomt dat u als klant vast zit aan lange termijn contracten en dat u nooit een box huurt, terwijl u deze eigenlijk niet meer nodig heeft. Eurobox Self Storage biedt verder kosteloos een verzekering aan tot €5000,-. Uiteraard gaat niemand er vanuit dat er iets gebeurt met uw opgeslagen goederen. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan bent u door middel van deze gratis verzekering uitstekend verzekerd. Tevens is het hele pand verwarmd en geconditioneerd. Hierdoor staan uw goederen droog en vochtvrij opgeslagen. Dit voorkomt schimmelvorming op bijvoorbeeld meubels en kleding.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige box huren bij Eurobox in Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage staat de veiligheid van uw goederen hoog in het vaandel. Al onze klanten krijgen een unieke toegangscode om het pand te betreden. Hierdoor wordt er altijd geregistreerd wie er binnen is en wie er weer naar buiten gaat. Verder zit er op elke box een uniek slot, waar alleen u als klant de sleutels van heeft. Tevens beschikt het pand van Eurobox Self Storage over een alarminstallatie en zijn alle boxen voorzien van een eigen boxalarm.  Zowel in als buiten het pand bevinden zich camera’s om ieders goederen 24 uur per dag in de gaten te houden. Het personeel van Eurobox Self Storage loopt meerdere malen per dag een ronde in het pand om te controleren of alles nog in orde is. Tevens werkt Eurobox Self Storage samen met een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Buiten openingstijden van de receptie, loopt het personeel van dit beveiligingsbedrijf regelmatig een controleronde door ons pand voor de veiligheid van uw goederen. Zoals u hierboven kunt lezen doet Eurobox Self Storage er alles om aan uw goederen veilig op te slaan.

Scroll naar boven