• Meer dan 41.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,9 van 5 sterren
EUROBOX NIEUWS

Bouw Eurobox Gouda

Onze nieuwste Eurobox Self Storage vestiging in Gouda is door Bouwbedrijf Vrolijk B.V. aangemeld bij Bewuste Bouwers. Dit betekent dat Bouwbedrijf Vrolijk B.V. tijdens de uitvoeringsperiode zich er toe verplicht om  omgevings- en milieubewust te werken. Hierbij wordt de Bewuste Bouwers -gedragscode gebruikt.

Bouw Eurobox Gouda
 Deze gedragscode bestaat uit vijf pijlers: 

  1. Omgeving: Bewuste Bouwers beperken hinder en hinderbeleving voor de omgeving.
  2. Veilig: Bewuste Bouwers werken veilig voor omwonenden, voorbijgangers en bezoekers.
  3. Vakmensen: Bewuste Bouwers hebben aandacht voor de ontwikkeling, gezondheid, welzijn en veiligheid van hun vakmensen.
  4. Milieu: Bewuste Bouwers werken milieubewust.
  5. Verzorgd: Bewuste Bouwers werken netjes. Het project maakt gezien vanuit de omgeving een verzorgde indruk.

Het toetsen op de naleving van de gedragscode gebeurt op onafhankelijke wijze door stichting Bewuste Bouwers. Dit doen zij met mysteriebezoeken en audits. Omwonenden en passanten nodigen we actief uit om klachten en suggesties te melden via https://www.verbeterdebouw.nl/.

Ook Eurobox Self Storage onderschrijft de normen van de gedragscode. Niet voor niets hebben wij als slogan: "Met ruimte de beste". Dit verwachten wij ook van onze partners bij de realisatie van een Eurobox vestiging. Wij hebben het volste vertrouwen in dat Bouwbedrijf Vrolijk B.V. zich wederom naar onze volle tevredenheid zal inspannen om de gedragscode toe te passen! 

Uiteraard kunt u zich ook melden op de bouwplaats bij de uitvoerder als u van werkzaamheden of de bouwinrichting zelf hinder ondervindt. De uitvoerder kan dan eventueel direct passende maatregelen nemen zodat wellicht de hinder gelijk verholpen is! 


Perfecte Oplossing

21 augustus 2023

Ontdek de nieuwe uitbreiding van Eurobox Self Storage in Leiden. Huur gemakkelijk en veilig opslagruimte voor zowel particulieren als zakelijke behoeften. Geen verrassingen, alleen betrouwbare self storage.

Scroll naar boven