• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bestelbus huren Nieuw-Vennep

Voor het huren van een bestelbus in de buurt van Nieuw-Vennep, kunt u terecht bij Eurobox Self Storage Hoofddorp. Eurobox Self Storage Hoofddorp is gevestigd aan de Parellaan 2 in Hoofddorp en ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Nieuw-Vennep. U kunt hier een grote bakwagen met laadklep huren. De laadruimte van deze bakwagen is 21M³ met de volgende binnenmaten 4,17 L x 2,19 B x 2,28. Hierdoor is deze bestelbus ideaal voor het vervoeren van zware spullen zoals wasmachines, drogers en grote meubels. Tevens is deze bakwagen voorzien van een elektrische laadklep, dit scheelt een hoop til- en sjouwwerk. U krijgt de bestelbus tot uw beschikking met meerdere spanbanden, verhuisdekens en een meubelhondje, zo kunt u uw spullen netjes en veilig vervoeren. Mocht u de bakwagen maar een paar uurtjes nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem. U kunt de bakwagen namelijk op doordeweekse dagen ook voor een halve dag huren en in het weekend uitsluitend voor een hele dag of voor meerdere dagen huren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Bestelbus reserveren Nieuw-Vennep

De bestelbus is eenvoudig te reserveren. U kunt de bestelbus telefonisch, via de website of ter plaatse in onze receptie reserveren. Het is echter wel aan te raden om de bestelbus een tijdje van te voren te reserveren, Eurobox Self Storage Hoofddorp beschikt namelijk over één bestelbus. Uiteraard zijn er wel een paar regels verbonden aan het huren van de bestelbus. Een huurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Verder hanteert Eurobox Self Storage Hoofddorp een waarborgsom van €250,-, deze dient vooraf per pin of contant voldaan te worden. Deze waarborgsom krijgt u weer terug, wanneer de bestelbus op tijd, afgetankt en schadevrij is ingeleverd.

Bestelbus voor iedereen te huur

De bestelbus kan door iedereen worden gehuurd. Vaak wordt er gedacht dat u de bestelbus alleen kunt huren, wanneer u ook een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage Hoofddorp. Dit is echter niet het geval. Iedereen, uiteraard in het bezit van een geldig rijbewijs en minimaal 21 jaar, kan de bestelbus van Eurobox Self Storage Hoofddorp huren. 

Scroll naar boven