• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bestelbus huren Leiden

Wilt u een bestelbus huren in de omgeving van Leiden?

Dan bent u bij Eurobox Self Storage in Leiden aan het juiste adres. Eurobox Self Storage heeft een Mercedes Sprinter type 311 met automaat te huur. Deze bestelbus heeft een grote laadruimte van 11M³. De afmetingen van deze laadruimte zijn 332cm  bij 176 cm bij 193 cm. Het bouwjaar van de bestelbus is 2020, hierdoor is deze bestelbus van alle gemakken voorzien. De bestelbus is namelijk uitgerust met: pechhulp van Mercedes, cruise-control, achteruitrijcamera, navigatiesysteem en ‘’hey Mercedes’’. Hey Mercedes is het spraakhulpsysteem van Mercedes. De bestelbus reageert hiermee op uw stem. Door bijvoorbeeld het adres hardop te zeggen, voert de bestelbus dit adres automatisch in het navigatiesysteem. Hierdoor kunt u te allen tijde met twee handen aan het stuur blijven rijden. Wanneer u de bestelbus huurt, krijgt u deze mee met een volle tank; u dient de bestelbus na gebruik zelf weer af te tanken. Verder zijn de eerste 100 kilometers vrij.

Huurprijs

De huurprijs is afhankelijk van de periode. U huurt de bestelbus voor een hele dag voor €90,00 en op doordeweekse dagen kunt u de bestelbus ook voor halve dagen á €60,00. Reserveren is aanbevolen! Liever telefonisch de beschikbaarheid controleren? Bel de vestiging in Leiden: 071-5322040.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Aanhangwagen huren in Leiden

Wanneer u wat minder spullen te verhuizen heeft, kunt u bij Eurobox Self Storage ook nog een aanhangwagen huren. Deze aanhangwagen heeft een laadruimte van 5M³. De afmetingen van de laadruimte zijn 250 cm bij 130 cm bij 152 cm. In veel gevallen mag u de aanhangwagen besturen met rijbewijs B. U mag de aanhangwagen rijden met rijbewijs B indien de aanhangwagen (1350 kilo) en het leeggewicht van het trekkende voertuig niet boven de 3500 kilo uitkomen. Het is geen probleem als de aanhangwagen zwaarder is dan het trekkende voertuig. Handig om te weten is dat de maximum snelheid op (auto)snelwegen 90 kilometer per uur is, wanneer u met een aanhangwagen rijdt. Op alle andere wegen mag u de ter plaatse aangegeven maximum snelheid rijden.

Voorwaarden voor het huren van de bestelbus of aanhangwagen

Om de bestelbus te huren dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. In geval van de aanhangwagen kan het ook zo zijn dat u een geldig rijbewijs BE in het bezit dient te hebben. Dit is alleen van toepassing als u een trekkend voertuig heeft met een eigen massa van 2150 kg of zwaarder. Verder dient u minimaal 21 jaar oud te zijn. Wanneer u de bestelbus of aanhangwagen wilt huren, dient u vooraf een borg te voldoen. De borg voor de bestelbus bedraagt €250,- en de borg voor de aanhangwagen bedraagt €100,-. 

Scroll naar boven