• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bestelbus huren Gouda

Voor het huren van een bestelbus met laadklep in Gouda kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het verhuren van opslagruimtes. Echter heeft Eurobox Self Storage ook een bestelbus te huur. Deze bestelbus is ideaal voor het vervoeren van uw inboedel, wanneer u gaat verhuizen of verbouwen. De bestelbus in Gouda is van alle gemakken voorzien. Zo is de bestelbus voorzien van een laadklep, navigatiesysteem, parkeersensoren, bluetooth en heeft de bestelbus drie zitplaatsen voorin. Wanneer u de bestelbus huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda, dan krijgt u deze altijd goed onderhouden en schoon mee. De bestelbus wordt namelijk onderhouden door de Mercedes dealer en uiteraard met regelmaat schoongemaakt.

Reserveren van de bestelbus in Gouda

Wanneer u interesse heeft om de bestelbus van Eurobox Self Storage Gouda te huren, dan is het aan te raden om deze tijdig te reserveren. Eurobox Self Storage heeft namelijk één bestelbus in de verhuur. U kunt de bestelbus gemakkelijk reserveren, u kunt het reserveringsformulier op deze website invullen, u kunt bellen naar de vestiging in Gouda of u kunt binnen lopen bij de receptie. Het personeel van Eurobox Self Storage Gouda zal dan direct voor u controleren of de bestelbus beschikbaar is op de door u gewenste datum. Mocht dit niet zo zijn, wordt er direct gekeken of de bestelbus op een andere voor u geschikte datum nog beschikbaar is. Mocht dit ook niet lukken heeft Eurobox Self Storage in Gouda ook nog een ander alternatief. U kunt bij Eurobox Self Storage namelijk ook goedkoop een aanhangwagen huren. Dit is een goed alternatief, wanneer de bestelbus niet beschikbaar is.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Spelregels voor het huren van de bestelbus

Uiteraard hanteert Eurobox Self Storage een aantal spelregels, wanneer u de bestelbus wilt huren. Zo dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en dient u minimaal 21 jaar oud te zijn. Huurders dienen een adresbewijs in de vorm van een (digitaal) bank- of giroafschrift, loonstrook, uittreksel bevolkingsregister, afschrift van telefoonabonnement mee te nemen. Het adresbewijs mag niet ouder te zijn dan 1 maand. Eurobox Self Storage hanteert een borg van €250,-, deze borg kunt u pinnen of contant betalen bij het aangaan van de huurovereenkomst. Wanneer u de bestelbus op tijd, schoon en schadevrij heeft teruggebracht, wordt de borg weer aan u terugbetaald. 

Bij het huren van de bestelbus is 100 kilometer vrij, daarna betaalt u € 0,23 per kilometer. U krijgt de bestelbus afgetankt mee, de brandstofkosten tijdens uw gebruik zijn voor uw rekening en u dient de bestelbus afgetankt weer in te leveren. Heeft u vragen? Neem gelijk even contact op met Eurobox Self Storage Gouda via telefoonnummer: 0182-748275.

Scroll naar boven