• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Autostalling Bergen op Zoom

Voor het huren van een autostalling in Bergen op Zoom kunt u terecht bij Eurobox Self Storage aan de Wattweg. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in het verhuren van opslagruimtes. Echter kunt u hier ook terecht voor het huren van een autostalling. U kunt het pand van Eurobox Self Storage inrijden met uw auto. De ‘’drive-thru’’ van dit pand is honderd meter lang. Aan deze ‘’drive thru’’ bevinden zich meerdere opslagruimtes die geschikt zijn als autostalling. Zeker wanneer u in het bezit bent van een auto die u niet dagelijks gebruikt, is het huren van een autostalling bij Eurobox Self Storage ideaal.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Oldtimer en youngtimer stalling in Bergen op Zoom

Vaak wordt een autostalling bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom dan ook gebruikt voor het opslaan van oldtimers, youngtimers of een ander soort auto die niet dagelijks gebruikt wordt. Het grote voordeel van het huren van een autostalling in Bergen op Zoom is dat u niet vast zit aan lange termijn contracten. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. U kunt uw opslagruimte opzeggen wanneer u zelf wilt, dit hoeft dus niet op de eerste of laatste dag van de maand. U betaalt altijd een maand huur vooruit. Mocht het zo zijn dat u de autostalling heeft opgezegd en te veel huur heeft betaald, wordt dit netjes terug betaald door Eurobox Self Storage.

Veilige Autostalling Bergen op Zoom

Uiteraard is het van belang dat uw auto veilig staat op geslagen in de autostalling in Bergen op Zoom. Het pand van Eurobox Self Storage is voorzien de modernste veiligheidsmaatregelen. Iedere autostalling is voorzien van een afzonderlijk inbraakalarm. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld wanneer u uw persoonlijke toegangscode invoert bij de ingang. Verder dient u een slot aan te schaffen bij Eurobox Self Storage. Bij dit slot krijgt u drie sleutels geleverd. Er zijn geen reservesleutels of een loper in omloop. Hierdoor bent u dus te allen tijde de enige die toegang heeft tot uw autostalling. Het pand van Eurobox Self Storage is tevens voorzien van permanente camera bewaking en buiten de openingstijden van de autostalling is er een alarm geactiveerd op het gehele pand.

Scroll naar boven