• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanvullende verzekering

Uw spullen zijn door Eurobox Self Storage verzekerd tot €5.000,-, voor deze verzekering betaalt u ons geen premie; onze huurprijs voor de opslagruimte is inclusief deze verzekering. Mocht de waarde van de door u opgeslagen goederen het door ons verzekerde bedrag overstijgen, dan kan het raadzaam zijn om hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten, zodat u volledig gecompenseerd wordt in geval er schade zou ontstaan. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Waarom kiezen voor opslag met aanvullende verzekering? 

U dient aanvullend te verzekeren indien de waarde van de goederen opgeslagen in de opslagruimte de verzekerde waarde van de verzekering van Eurobox overschrijdt en u er zeker van wilt zijn dat mocht er iets gebeuren u volledig gecompenseerd wordt. Indien u onderverzekerd bent, betaalt de verzekering u dan ook niet de gehele waarde uit. U kunt bij ons voor €1 (incl.BTW) per maand €1.000,- extra verzekeren. Stel u wilt uw inboedel verzekeren voor een bedrag van €10.000,-, de eerste €5000,- ontvangt u dan gratis van ons, voor de resterende €5.000,- betaalt u ons gedurende de looptijd maandelijks €5,00 (incl. BTW). Opzeggen van de aanvullende verzekering is net zo flexibel als het opzeggen van een opslagruimte, wij hanteren 14 dagen opzegtermijn. 

Waar kunt u aanvullende verzekering regelen? 

U kunt de aanvullende verzekering gewoon direct regelen bij de vestigingsmanager van uw Eurobox vestiging. Hij of zij regelt dit direct bij het afsluiten van de huurovereenkomst voor opslagruimte indien u dit wenst en kan u ook verder informeren indien daar behoefte aan bestaat. Neemt u contact op met uw vestigingsmanager voor meer informatie: 

Scroll naar boven