• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhanger huren Noordwijk

Voor het huren van een aanhanger in de omgeving van Noordwijk kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Noordwijk. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes; echter verhuurt Eurobox Self Storage in de vestiging in Noordwijk ook een aanhanger en een verhuisbus. De aanhanger van Eurobox Self Storage is ideaal voor de kleinere verhuizingen. De aanhanger heeft de volgende afmetingen: 2,50 m. lang, 1,30 m. breed en 1,52 m. hoog. De inhoud van de laadruimte is hiermee circa 5 m³. In tegenstelling tot veel aanhangers die u kunt huren, is de aanhanger van Eurobox Self Storage in Noordwijk voorzien van harde wanden en twee deuren om de aanhanger af te sluiten. Door deze harde wanden is de aanhanger gegarandeerd waterdicht en komen uw goederen droog aan.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Reserveren aanhanger in Noordwijk

Om gebruik te maken van de aanhanger van Eurobox Self Storage in Noordwijk is het verstandig om deze van te voren te reserveren. U kunt de aanhanger op verschillende manieren reserveren. U kunt langs gaan bij de receptie, bellen naar Eurobox Self Storage Noordwijk (071-4091266) of het reserveringsformulier invullen op deze website. Eurobox Self Storage heeft maar één aanhanger in de verhuur, het is dus aan te raden om de aanhanger direct te reserveren, wanneer u weet wanneer u de aanhanger nodig heeft. De aanhanger is door iedereen te huren. U hoeft dus geen opslagruimte te huren om de aanhanger te mogen huren. Mocht u wel een opslagruimte huren van minimaal 9 m³, dan kunt u voor het inhuizen van uw spullen de aanhanger één dag gratis gebruiken.

Voorwaarden voor het huren van de aanhanger in Noordwijk

Om de aanhanger van Eurobox Self Storage te kunnen huren, dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en u moet in het bezit zijn van een geldig B(E) rijbewijs. Bij het aangaan van de huurovereenkomst van de aanhanger dient u een borg van €100,- te voldoen. Zodra u de aanhanger op tijd, schoon en schadevrij heeft ingeleverd, krijgt u de borg weer terugbetaald. Vaak is het voor mensen onduidelijk of zij rijbewijs B of rijbewijs BE nodig hebben om de aanhanger te mogen besturen. U mag de aanhanger besturen met rijbewijs B wanneer de aanhanger (1350 kilo) en leeggewicht van het trekkende voertuig samen niet boven de 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen) uitkomen. Het is geen probleem als de aanhanger zwaarder is dan de auto.

Scroll naar boven