• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhanger huren Leiden

Bij Eurobox Self Storage in Leiden kunt u een aanhanger huren. Deze aanhanger is voorzien van harde wanden en kan worden afgesloten met deuren. Deze aanhanger is ideaal voor het vervoeren van uw goederen. Bij de meeste bedrijven, waar u een aanhanger kunt huren, zijn de aanhangers voorzien van zeil i.p.v. harde wanden. Het grote voordeel van de harde wanden is dat u uw goederen altijd droog kan vervoeren. Wanneer het slecht weer is, gebeurt het vaak dat aanhangers met zeil toch vocht doorlaten. Maar ook het eenvoudige openen van de aanhanger is een groot voordeel door de dubbele deuren. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Reserveren van de aanhanger in Leiden

Wanneer u gebruik wilt maken van de aanhanger, is het verstandig om deze van te voren te reserveren. U kunt de aanhanger reserveren door te bellen naar de vestiging, langs te lopen bij de receptie of het reserveringsformulier op deze website in te vullen. Het personeel van Eurobox Self Storage zal dan direct de beschikbaarheid checken en u de reservering bevestigen. Mocht de aanhanger niet beschikbaar zijn op de door u gewenste datum, dan zal het personeel van Eurobox Self Storage met u op zoek gaan naar een andere geschikte datum, wanneer de aanhanger wel beschikbaar is. Wanneer u de aanhanger wilt huren, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B(E) en minimaal 21 jaar oud te zijn.

Afmetingen van de aanhanger

De laadruimte van de aanhanger heeft de volgende binnenmaten: 2,50m lang, 1,30m breed en 1,52m hoog. De inhoud van de laadruimte is circa 5M³. Verder is de aanhanger voorzien van een eigen kentekenplaat. U hoeft dus niet te zorgen voor een kentekenplaat of uw kenteken op een karton te noteren.

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Vaak is het zo dat u de aanhanger van Eurobox Self Storage mag rijden met het rijbewijs B. U kunt aan de hand van onderstaande regels bepalen of u de aanhanger met rijbewijs B mag besturen:

U heeft rijbewijs B nodig wanneer de aanhanger (1350 kilo) en leeggewicht van het trekkende voertuig samen niet boven de 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen) uitkomen. Het is geen probleem als de aanhanger zwaarder is dan de auto. Let op, de maximum snelheid op de (auto) snelwegen bedraagt 90 km per uur, wanneer u met een aanhanger rijdt. 

Liever contact met een medewerker? Bel de vestiging in Leiden: 071-5322040

 

Scroll naar boven