• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhanger huren in Rotterdam

Bij Eurobox vindt u de beste aanhanger te huur van Rotterdam! Eurobox Self Storage biedt in Rotterdam een goed uitgeruste aanhanger te huur aan voor een zeer scherp tarief! Het gaat hier om een gesloten aanhanger, welke met een normaal B-rijbewijs gereden mag worden. De binnenmaat aanhanger is maar liefst 250 centimeter in de lengte, 130 centimeter in de breedte en 150 centimeter in de hoogte. Goed voor een volume van 5 kubieke meter. Onze aanhangers zijn bedoeld voor het vervoeren van inboedels, wij kunnen u dan ook geen toestemming geven om tuinafval of bouwafval te vervoeren in onze schone aanhangers; de volgende klant wil uiteraard graag zijn inboedel weer schoon overbrengen.

De goedkoopste huurprijs voor een aanhanger huur in Rotterdam

Gesloten aanhangers worden doorgaans verhuurd voor prijzen oplopend tot € 50,00 per dag. Wij bieden de aanhanger te huur aan in Rotterdam voor €22,31 exclusief BTW, inclusief de BTW is de huurprijs €27,00. U kunt de aanhanger zakelijk of privé huren. De huurperiodes zijn zeer divers, u kunt de aanhanger voor een dag huren maar het is ook mogelijk om de aanhanger meerdere dagen te huren; het gebeurt wel eens dat de aanhanger zelfs mee gaat op vakantie! Informeert u bij de receptie van Eurobox Self Storage naar de mogelijkheden en voorwaarden. Zo dient u altijd toestemming van ons te krijgen om met de door u gehuurde aanhanger in het buitenland te rijden.  

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Aanhanger te huur in Rotterdam is het hele jaar door geopend

De receptie van Eurobox Self Storage is 6 dagen per week geopend voor het huren van de aanhanger; ook op zondag kunt u de aanhanger huren bij ons maar dan zult u dit op zaterdag even moeten komen regelen. Op werkdagen is de receptie geopend van 9 tot 17:30 uur voor de huur van een aanhanger, op zaterdag is de receptie geopend van 10 tot 15:30.

 

Scroll naar boven