• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhanger huren hoofddorp

Bij Eurobox Self Storage in Hoofddorp kunt u terecht voor het huren van een aanhanger. Eurobox Self Storage is een bedrijf, dat is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. Echter kunt u bij ons ook een aanhanger huren. Deze aanhanger heeft een harde opbouw en is voorzien van twee deuren. Door deze harde opbouw en deuren is het gebruiksgemak veel hoger dan bij een aanhanger met een huif, welke vaak bij benzinepompen te huur zijn. De aanhanger heeft de volgende afmetingen: Lengte 2,5M, breedte 1,3M en de hoogte is 1,52M. De aanhanger is voorzien van een eigen kentekenplaat. U heeft dus zelf geen kentekenplaat mee te  brengen. Daarnaast is de aanhanger voorzien van een reservewiel. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Aanhanger huren in Hoofddorp als u geen opslagruimte huurt

Uiteraard is het ook mogelijk om de aanhanger van Eurobox Self Storage te huren als u geen opslagruimte huurt. De huurprijs bedraagt €27,- per dag, dit is een hele scherpe prijs voor dit formaat in vergelijking met andere aanbieders. Verder hanteert Eurobox Self Storage een borg van €100,-. De borg krijgt u weer terugbetaald zodra u de aanhangwagen op tijd, schoon en schadevrij heeft terug gebracht. Wanneer u de aanhanger huurt, is het belangrijk om te weten dat de maximum snelheid op de snelwegen 90 km per uur is. Op alle overige wegen mag u de ter plaatse geldende maximum snelheid rijden.

Reserveren van de aanhanger

U kunt de aanhanger van Eurobox Self Storage eenvoudig reserveren. Dit kan door even te bellen naar onze vestiging in Hoofddorp, het reserveringsformulier invullen op deze website of even binnen te lopen bij onze receptie. Het is wel van belang dat u de aanhanger tijdig reserveert. Eurobox Self Storage Hoofddorp heeft namelijk maar één aanhanger in de verhuur.

Benodigd rijbewijs

In veel gevallen mag de te huren aanhanger gereden worden met het reguliere rijbewijs B. Om te bepalen met welk rijbewijs u met de aanhanger van Eurobox Self Storage mag rijden zijn de volgende regels van kracht: 

  • U heeft rijbewijs B nodig indien aanhanger (1350 kilo) en leeggewicht van de trekkende auto samen niet boven de 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen) uitkomen.
  • De aanhanger mag zwaarder zijn dan de lege auto.

Eigen kenteken

Onze aanhanger is voorzien van een eigen kentekenplaat, u hoeft dus geen witte kentekenplaat mee te nemen. 

Scroll naar boven