• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhanger huren Dordrecht

Huur een aanhanger bij Eurobox Self Storage Dordrecht

Eurobox Self Storage is een betrouwbare en veilige opslagruimteverhuurder in Nederland. Wij bieden meer dan 30 verschillende formaten opslagruimtes aan, inclusief verzekering en zonder verborgen kosten. Onze opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd met camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen. Wij verhuren aan particulieren en zakelijk, voor korte of lange termijn.

Aanhanger huren in Dordrecht

Bent u op zoek naar een aanhanger om spullen te vervoeren naar of van een opslagruimte in Dordrecht? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Wij bieden veilige en voordelige aanhangers aan die u kunt huren voor korte of lange termijn. Onze aanhangers zijn geschikt voor particulieren en voor zakelijk gebruik.

Veilig en voordelig

Bij Eurobox Self Storage kunt u veilig en voordelig een aanhanger huren. Onze aanhangers zijn uitstekend onderhouden en worden regelmatig gecontroleerd. U kunt erop vertrouwen dat u veilig de weg op gaat met onze aanhangers. Daarnaast zijn wij de goedkoopste verhuurder, u betaald bij Eurobox slechts €27,00 (incl.BTW) per kalenderdag. 

Reserveer uw aanhangwagen op tijd middels het formulier onder onderstaande pagina. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Huur een aanhanger in Dordrecht bij Eurobox Self Storage

Wilt u een aanhanger huren in Dordrecht? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Wij bieden veilige en voordelige aanhangers aan die u kunt huren voor korte of lange termijn. Onze aanhangers zijn geschikt voor particulieren en zakelijk gebruik. Wij verhuren deze aan huurders van een opslagruimte maar ook als u geen opslagruimte in Dordrecht huurt kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer informatie over de aanhanger op de pagina hieronder. 

fg

Scroll naar boven