• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanbieding opslag Gouda

Wanneer u op zoek bent naar opslag in Gouda, kunt u voor een goede aanbieding terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is al jaren een gerenommeerde naam in de opslagbranche. Eurobox Self Storage is begonnen met een vestiging in Noordwijk. Hierna volgden vestigingen in Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom. Vanaf 2021 is hier de vestiging aan de Groningenweg 10 in Gouda bij gekomen. Ook in de vestiging in Gouda hanteert Eurobox Self Storage een scherpe prijsstelling. Door deze lage prijs voor opslag in Gouda bent u gegarandeerd van een goede aanbieding tegen uitstekende service. U heeft bij Eurobox Self Storage de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslag. Door deze ruime keuze is er altijd een opslagruimte voor ieders opslagbehoefte.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Uitstekend bereikbare opslag in Gouda

Wanneer u een opslag in Gouda huurt, is het van groot belang dat hier een grote mate van flexibiliteit aan vast zit. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage ook aan het flexibel huren van opslag gedacht. Eurobox Self Storage in Gouda hanteert namelijk een opzegtermijn van slechts veertien dagen. Door deze korte opzegtermijn zit u niet vast aan lange termijn contracten en kunt u de opslagruimte opzeggen wanneer u zelf wilt. Dit is ideaal aangezien het van te voren vaak lastig is om in te schatten hoe lang een verbouwing of verhuizing gaat duren. Ook is het zo dat wanneer u een opslagruimte huurt en uw opslagbehoefte verandert, u kunt verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als een kleinere opslagruimte. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Veilige opslag Gouda

Het is uiteraard van groot belang dat uw opslag bij Eurobox Self Storage in Gouda veilig is. Het pand van Eurobox Self Storage in Gouda is in 2021 volledig gerenoveerd. Hierdoor is het pand voorzien van de modernste veiligheidstechnieken. Zo staat het pand onder permanente camera bewaking en wordt het alarm ingeschakeld buiten de openingstijden. Verder krijgt iedere huurder een persoonlijke toegangscode om het pand te betreden. Door middel van deze code wordt er geregistreerd wie er het pand ingaan en weer uitgaan. Ook werkt Eurobox Self Storage samen met een lokaal beveiligingsbedrijf. Dit bedrijf houdt een oogje in het zeil op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is in het pand.

Scroll naar boven