Zakelijke opslag huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Zakelijke opslag huren

Eurobox is een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar het zakelijk huren van opslagruimte voor bijvoorbeeld archieven, inventarissen, voorraden, materialen en gereedschappen. Maar ook voor ondernemers die eigenaar zijn van een webshop, ondernemers zonder vast bedrijfspand, voor monteurs of vertegenwoordigers die een goed bereikbaar servicepunt in het rayon zoeken om hun voorraden in onder te brengen, is het huren van een opslag bij Eurobox uitermate geschikt. Het huren van een opslag bij Eurobox Self Storage biedt u de mogelijkheid om al deze zaken elders onder te brengen, zodat u in uw bedrijf de ruimte weer heeft om vrij te kunnen blijven bewegen.

Bij een verhuizing of verbouwing van uw bedrijf is het huren van een opslag een goede oplossing voor het (tijdelijk) onderbrengen van uw voorraden en kantoormeubilair. Aangezien onze gebouwen 7 dagen per week toegankelijk zijn bent u er van verzekerd dat u altijd bij uw opslagruimte kunt. Dankzij de verwarmde en geventileerde opslagruimtes blijven al uw kwetsbare goederen in uitstekende conditie.

Tevens nemen onze medewerkers desgewenst gratis eventuele zendingen voor u in ontvangst, zodat u nooit meer hoeft te wachten of speciaal dient om te rijden voor het ontvangen van een pakket. Verder kunt u bij ons legbordstellingen huren of kopen, zodat uw voorraden ordelijk en overzichtelijk in de opslag geplaatst kunnen worden. 

Bekijk onze bedrijfsfilm voor een uitleg over het huren van opslagruimte: 

Direct opslagruimte huren

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage heeft voor uw bedrijf enkele unieke voordelen: 

Al onze Eurobox vestigingen zijn centraal gelegen aan de uitvalswegen. 

U heeft 7 dagen per week zelfstandig toegang tot het gebouw en uw eigen opslagruimte.

Uw goederen worden dag en nacht bewaakt met o.a. cameratoezicht, alarm en een beveiligingsbedrijf.

Het gebouw is specifiek ingericht zodat uw goederen onder ideale omstandigheden, geventileerd en verwarmd liggen opgeslagen. 

U kunt bij ons al vanaf 2 weken een opslagruimte huren. Daarnaast kunt u zelf kosteloos gemakkelijk wisselen van opslagruimte naar gelang uw opslagbehoefte veranderd. 

Alle opslagruimtes bij Eurobox Self Storage zijn gratis verzekerd. 

Indien gewenst kunt u bij Eurobox ook een postbus huren, deze is niet gekoppeld aan uw naam of huisadres. Daarnaast verhuren wij flexibele kantoorruimte welke u ook kunt gebruiken als zakelijk vestigingsadres bij de kamer van koophandel. Voor meer informatie over het huren van een zakelijk inschrijfadres bij de KvK bij Eurobox kunt u hier terecht. 

Eurobox biedt u een gratis service aan voor afgifte en in ontvangstname van uw goederen. Indien u wenst kunnen onze medewerkers uw goederen voor u in ontvangst nemen, of meegeven aan uw transporteur zodat u nooit meer onnodig hoeft te wachten totdat uw goederen worden gebracht of opgehaald. Daarnaast is het huren van een opslag bij Eurobox zeer eenvoudig en snel te regelen. Neemt u hiervoorcontact op met één van onze vestigingen. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen of opmerkingen. 

Bepaal eenvoudig hoeveel opslag u moet huren

Omdat het vaak lastig in te schatten is hoeveel opslagruimte uw bedrijf daadwerkelijk nodig heeft, heeft Eurobox de zakelijke ruimtecalculator ontwikkeld. 

Direct naar de m³ calculator

Hierin kunt u invullen welke goederen u in de opslag wenst te plaatsen, waarna de calculator globaal berekent hoeveel opslag u daarvoor moet huren. Tevens wordt er aan de hand van uw volumeberekening een voorbeeld getoond zodat u visueel een beeld krijgt hoe groot de ruimte is. Voor een exactere bepaling kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen bij één van onze vestigingen. Onze ervaren opslagspecialisten geven u graag een rondleiding door het pand en helpen u met het berekenen van de benodigde opslagruimte. Zo weet u zeker dat u geen te grote of te kleine opslagruimte huurt. Aangezien u opslag per vierkante meter berekend wordt is het handig dat u opslag niet te groot huurt zodat u nooit teveel betaald. Eurobox Self Storage beschikt over 7 categorieën opslagruimtes met in totaal circa 30 verschillende formaten. Bij ons kunt u dus altijd een opslag huren op maat. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen.