Bus huren1.JPG

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Transport

Beschikt u niet over het juiste transport om uw goederen naar de opslagruimte te vervoeren? Dit is bij Eurobox geen probleem!  Wij bieden u diverse mogelijkheden om het vervoer van uw spullen makkelijker te maken:

Aanhangwagen 

Als huurder van een opslagruimte kunt u gratis bij het inhuizen gebruik maken van één van onze gesloten aanhangwagens. Informeert bij de Eurobox naar de voorwaarden voor het gratis huren van de aanhangwagen. De aanhangwagens van Eurobox zijn voorzien van een eigen kenteken. U hoeft zelf dus niet te zorgen voor een kentekenplaat. De aanhangwagens van Eurobox zijn schoon en goed onderhouden. Uw goederen komen gegarandeerd droog aan bij Eurobox doordat alle aanhangwagens gesloten zijn. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagens (2,50 m (L) x 1,30 m (B) x 1,60 m (H)) kunt u vrijwel alles hierin vervoeren. De aanhangwagens zijn beschikbaar in al onze vestigingen. Voor meer informatie over de aanhangwagens klikt u hier.

Bestelbus

De Eurobox vestiging in Leiden heeft tevens de beschikking over een bestelbus. Het betreft hier een schone en goed onderhouden bestelbus met 8,5 m³ inhoud. Door de ruime binnenmaten van de verhuisbus (2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m (H)) kan hij iedere klus aan. Bij de huur van een opslagruimte is het soms zelfs mogelijk om de bestelbus gratis te gebruiken, neemt u contact op met de vestiging in Leiden voor de voorwaarden. De vestiging in Leiden is zeer gunstig gelegen op de hoek van de Rooseveltstraat en Voorschoterweg. U vindt u meer informatie over het huren van de bestelbus van Eurobox Self Storage Leiden op de pagina bestelbus

Verhuiswagen met laadklep

De Eurobox vestiging in Hoofddorp heeft naast de aanhangwagen ook een 21m³ grote verhuiswagen met laadklep voor u klaar staan. Wilt u inventaris, archief of misschien wel pallets vervoeren naar uw opslagruimte? De verhuiswagen met ruime binnenmaten van 2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m kan het voor u vervoeren. Meer informatie over het huren en reserveren van de verhuiswagen met laadklep bij Eurobox Self Storage Hoofddorp leest u hier.

Transportservice

Ondernemers hebben het vaak erg druk, heeft u geen tijd om uw goederen zelf naar de opslagruimte te vervoeren? Eurobox Self Storage biedt u ook een transportservice aan, een chauffeur met vervoer en eventueel extra in te huren verhuizers kunnen dit gedeeltelijk of geheel voor u uit handen nemen. Neemt u contact op met de vestiging in Hoofddorp voor meer informatie.