Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn?

Indien u op zoek bent om opslagruimte in Alphen aan den Rijn of omgeving te huren, kunt u bij Eurobox Self Storage in Leiden terecht. De moderne Self Storage bedrijven van Eurobox zijn van alle gemakken voorzien voor diegene die particulier of zakelijk opslagruimte wil gaan huren. U kunt al een opslag huren vanaf twee weken en Eurobox heeft de grootste sortering formaten opslagruimte te huur waardoor u altijd een maatoplossing aangeboden kan worden. En heeft u door veranderende omstandigheden een kleinere of grotere opslagunit nodig dan kunt u kosteloos naar een ander formaat omgezet worden. Heeft u de extra ruimte niet meer nodig dan hanteert Eurobox een opzegtermijn van slechts veertien dagen.

Transport van Alphen aan den Rijn naar de opslagruimte in Leiden.

Eurobox heeft diverse transportmogelijkheden voor u als u uw spullen wilt vervoeren van Alphen aan den Rijn naar de opslagruimte. Zo kunt u altijd gratis gebruik maken van de grote, gesloten aanhangwagen van Eurobox. Heeft u de aanhangwagen vaker nodig dan kost deze voor onze huurders van een opslagruimte slechts €27,00 voor een hele kalenderdag. Daarnaast biedt Eurobox ook een goed onderhouden Ford Transit bestelbus met ruime binnenmaten te huur aan, voor huurders hebben wij speciale goedkope prijzen voor de huur van de bestelbus in onze vestiging in Leiden.

Wilt u liever uw spullen met een verhuizer naar de opslagruimte verhuizen? Eurobox heeft diverse partners welke al vele jaren onze partners zijn en uw verhuizing soepel en zorgvuldig voor u kunnen uitvoeren. Onze partners zijn erkende verhuizers met bergen ervaring en uitstekende recensies.

Tijdelijke opslagruimte voor inwoners en bedrijven uit Alphen aan den Rijn.

Bij Eurobox kunnen inwoners van Alphen aan den Rijn, maar zeker ook bedrijven, opslagruimte huren. Of u nu op zoek bent naar een opslag voor inboedel of voor voorraad, archief of pallets iedereen kan flexibel opslagruimte huren bij Eurobox. Met onze uitstekend bereikbare vestiging aan de Rooseveltstraat in Leiden bent u zo weer onderweg naar Alphen aan den Rijn. Aangezien onze vestiging aan de weg naar afslag 7 van de A4 ligt is het uitstekend bereikbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u als inwoner of bedrijf? Neemt u dan contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen