Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte te huur in nabijheid van Voorschoten.

Komt u uit Voorschoten en zoekt u een opslagruimte? Dan is Eurobox Self Storage te Leiden de oplossing voor u. Door de ideale ligging van Eurobox in Leiden is het gemakkelijk te bereiken van Voorschoten. Hier hebben wij ongeveer dertig verschillende formaten van opslagboxen te huur en dus altijd wel een die aan uw behoefte voldoet. Nu begrijpen wij dat het moeilijk is om te bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. U kunt op deze website de ruimtecalculator invullen welke u een goede indicatie geeft van de box die u nodig heeft. U kunt uiteraard ook onze servicemedewerkers raadplegen voor advies, dit kan via de telefoon, mail of u kunt langskomen voor een vrijblijvende rondleiding.

 

Multifunctionele opslagruimte en bedrijfsruimte bij Eurobox Self Storage bij Voorschoten!

 

De complete en multifunctionele opslagruimtes zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als opslag voor uw bedrijfsarchieven of voorraden, voor uw hobbyspullen, seizoensspullen, inboedel, motor of auto op te slaan. Kortom, echt voor diverse doeleinden, je kunt het zo gek niet bedenken.  Kies zelf de box die bij uw (bedrijfs-) behoefte past. Wanneer uw opslagbehoefte veranderd, kan de opslagunit met u mee veranderen. U kunt ieder willekeurig moment verhuizen van een kleinere naar een grotere unit of andersom. Maar zo kunt u bijvoorbeeld ook een vast postadres en/of zakelijk postadres bij ons inschrijven. Met een postbus van Eurobox Self Storage beschikt u over een correspondentieadres dat niet gekoppeld is aan uw huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid gegarandeerd. Bovendien kunt u dit postadres ook als zakelijk vestigingsadres gebruiken voor inschrijven bij de Kamer van Koophandel. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service voor de laagste prijs.

 

Voor welk opslagbehoefte dan ook, Eurobox Self Storage is met ‘Ruimte de beste”.

 

Voor inlichtingen over een opslagruimte in de omtrek van Voorschoten, Eurobox Self Storage.

 

Op slechts zes minuten rijden vanaf het centrum van Voorschoten treft u een vestiging van Eurobox pal aan de Voorschoterweg. Wanneer u uw spullen wilt opslaan of spulletjes komt brengen of halen, kunt u met uw persoonlijke toegangscode dagelijks tussen 06:00 en 23:00 uur bij uw eigen opslagruimte. Alle particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) opslag zijn van harte welkom op onze vestiging voor een vrijblijvende rondleiding of neemt u contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren over het huren van opslagruimte bij Eurobox.

 

Prijzen opslagruimte

 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen