Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eurobox Mini Opslag, opslagruimtes voor iedereen uit Stompwijk bereikbaar.

Eurobox Mini opslag te Leiden is centraal gelegen op de hoek van de Voorschoterweg, Lammenschansweg en Europaweg. Afslag 7 van de A4 ligt op nog geen kilometer van het gebouw van Eurobox. Op slechts 11 minuten rijden van Stompwijk ligt de vestiging Leiden van Eurobox Mini Opslag. Eurobox is gunstig gelegen aan uitvalswegen en vanuit Stompwijk makkelijk te bereiken met de (vracht) auto. Hier kunt u al opslagruimte huren vanaf twee weken en is zeer flexibel met een opzegtermijn van slechts twee weken. Is uw ruimte te klein of te groot, tussentijds overstappen naar een ander formaat box is geen enkel probleem en volledig gratis.

De extra’s die Eurobox aanbiedt bij het huren van opslagruimte voor omgeving Stompwijk!

Wilt u ervoor zorgen dat uw spulletjes extra goed en veilig opgeslagen zijn? Dan bent u bij Eurobox aan het juiste adres. Niet alleen verkopen wij allerlei verpakkingsmateriaal zodat uw spulletjes netjes opgeborgen zijn, maar beschikken ook over beveiligingssystemen, postbussen en ook vervoersmogelijkheden. In onze shop hebben wij verschillende verpakkingsmaterialen, u kunt hierbij denken aan verhuisdozen, boekendozen, noppenfolie, bank- en stoelhoezen, matrashoezen, verhuisdekens en inpakpapier. Een ruime keuze aan verhuisartikelen, want dit is zeker nog niet alles. Wanneer u hier meer over wilt weten kijkt u dan gerust verder op onze website onder het kopje verhuisartikelen. Maar niet alleen de verhuisartikelen valt onder die extra’s van Eurobox. Wanneer u nu particulier of zakelijk bij ons huurt, u vindt alleen maar het beste bij Eurobox. Zo hebben wij voor onze klanten vervoersmiddelen beschikbaar. U kunt bij de locatie Leiden een aanhanger huren of een busje huren. In sommige gevallen kunt u zelfs gratis gebruik maken van de aanhangwagen en/of verhuiswagen. Zo kunt u uw goederen gemakkelijk vanuit Stompwijk naar de opslagruimte verhuizen of andersom. Voor bedrijven is Eurobox ook een uitkomst, u kunt van onze opslagruimtes gebruik maken bijvoorbeeld voor archiefopslag, bedrijfsvoorraden, inventarissen of presentatiemateriaal. Ook kunt u bij Eurobox een postbus huren, zodat u geen post misloopt. Onze servicemedewerkers kunnen desgewenst uw goederen voor u in ontvangst nemen of meegeven.

Uw oriëntatie in opslagruimtes compleet maken? Kom dan langs Eurobox Self Storage in de nabijheid van Stompwijk.

Wanneer u een persoonlijke introductie bij Eurobox Self Storage wilt, kunt u vrijblijvend langskomen bij onze vestiging in Leiden. Deze vestiging is uitstekend te bereiken voor inwoners uit de buurt van Stompwijk. U kunt een servicemedewerker benaderen voor meer informatie en een rondleiding. Wij zullen dan met u de goederen die u op wilt slaan doorlopen om zo de juiste opslagruimte voor uw specifieke situatie uit te zoeken. Onze deur staat voor u open wanneer u langs wilt komen voor een vrijblijvende rondleiding. Uiteraard kunt u ook nog even verder kijken op onze website voor meer informatie. U kunt ons telefonisch benaderen voor meer informatie of op onderstaande button klikken waarna wij zo spoedig mogelijk u van meer informatie over het huren van opslagruimte bij Eurobox zullen voorzien.

 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen