Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Leidschendam?

Met meer dan 30 verschillende formaten krijg je bij Eurobox Self Storage altijd een opslagruimte op maat. Onze opslagboxen zijn te huren vanaf een periode van twee weken met een opzegtermijn van ook twee weken. Wij verhuren opslagruimtes voor bijna iedere gelegenheid vanaf één vierkante meter tot wel 21 vierkante meter. Wanneer u een ruimte huurt bij Eurobox Self Storage? Je kunt het zo gek niet bedenken en een extra ruimte biedt mogelijkheden. De meest voorkomende redenen zijn bijvoorbeeld als u gaat verbouwen, verhuizen, zolder welke opgeruimd moet worden of voor seizoensgebonden spullen. Ook kunt u een opslagruimte huren voor het archief of de voorraden van uw bedrijf.  Dit zijn uiteraard een paar voorbeelden, mocht u twijfels of wij uw spullen kunnen opslaan, neemt u dan contact op. Door het grote aantal opslagruimtes bij Eurobox krijgt u een opslagruimte op maat. Mocht u uw ruimte niet volledig gebruiken, kunt u altijd kostenloos verhuizen naar een andere box.

Droge, verwarmde, geventileerde en veilige opslagruimtes vlakbij Leidschendam.

Bij Eurobox Self Storage blijven uw waardevolle en dierbare spullen netjes door een combinatie van verwarming- en ventilatiesystemen. Door het stabiele klimaat hoeft u zich geen zorgen te maken over de omstandigheden in uw opslagruimte. U ziet, we laten niets gelegen liggen om de veiligheid van uw goederen te waarborgen. U kunt dan ook met een gerust hart uw goederen bij Eurobox stallen. Naast de verwarming en ventileren zorgt Eurobox ook voor een veiligheid. Zo wordt het terrein van Eurobox bij Leidschendam buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Toegang wordt verleend wanneer u beschikt over een valide persoonlijke toegangscode en sleutel. Daarnaast worden uw goederen dag en nacht bewaakt door middel van bewakingscamera’s en wordt er gesurveilleerd door een beveiligingsbedrijf waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Daarnaast is het gebouw voorzien van brand- en inbraakalarm en kunt u beschikken over een individueel boxalarm.

Advies nodig over een opslagruimte? Onze ervaren medewerkers bij Eurobox Leiden, regio Leidschendam, helpen u graag!

Tijdens uw opslagtraject heeft u persoonlijk contact met een van onze vaste deskundige medewerkers. Wij zullen er alles aan doen om de informatie zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te houden. Eurobox Self Storage regelt snel en gemakkelijk een opslagruimte voor u. Komt u bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een opslagruimte, dan schrijven wij u in en stellen samen met u een huurovereenkomst op. Uiteraard staat het u vrij om verder een kijkje te nemen op onze website. Wanneer u informatie of advies van ons wilt, vult u dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen