Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

U wilt veilige opslagruimte huren in de omgeving van Hazerswoude?

Als veiligheid voor u van belang is bij de huur van een opslagruimte in de omgeving van Hazerswoude dan bent u bij Eurobox aan het juiste adres! Eurobox Self Storage heeft vele veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid te garanderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het toegangscontrolesysteem, alleen onze huurders hebben toegang tot het afgesloten buitenterrein en het pand van Eurobox. Daarnaast hebben wij uiteraard een alarminstallatie, opslagruimtes welke voorzien zijn van een inbraakalarm en een brandmeldinstallatie. Het geheel wordt bewaakt en gecontroleerd door de servicemedewerkers en een erkend beveiligingsbedrijf.

Alle opslagruimte van Eurobox in de buurt van Hazerswoude zijn verwarmd én geventileerd

Naast veilige opslagruimte huren, kan het van belang zijn voor het behoud van uw inboedel of voorraad dat u verwarmde en geventileerde opslagruimtes huurt in de omgeving van Hazerswoude. Eurobox is een van de weinige aanbieders van Self Storage die u dit bij iedere opslagruimte biedt. Het gehele pand is verwarmd, de temperatuur in onze vestiging in Leiden is minimaal dertien graden, het belangrijkste is echter de ventilatie, dit voorkomt namelijk vochtproblemen en daarmee schimmelvorming. Het gehele pand van Eurobox en daarmee dus ook uw opslagruimte wordt geventileerd en verwarmd, zo bent u er zeker van dat uw dierbare en/of kostbare spullen onder optimale omstandigheden staan opgeslagen!

Veilige en geconditioneerde opslagruimte huren in Hazerswoude zo geregeld!

Als u in de omgeving van Hazerswoude op zoek bent naar veilige en geconditioneerde opslagruimte dan kunt u snel en eenvoudig bij Eurobox Self Storage in Leiden opslag huren. De snelste manier om dit te regelen is even langs te gaan bij Eurobox, op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur is er altijd een servicemedewerker aanwezig. De medewerker van Eurobox kan u dan een rondleiding door het pand geven waarbij u tevens uitleg kunt krijgen over het gemak van opslaan bij Eurobox. Heeft u eenmaal de keuze voor een bepaald formaat opslagbox gemaakt dan kunt u deze desgewenst direct gebruiken voor het opslaan van uw spullen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak of meld u bij receptie voor een rondleiding, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Leiderdorp, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

Rooseveltstraat 86
2321 BM Leiden

Telefoon: 071 - 53 22 040

leiden@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Pascal Blok & Ric van der Weegen