Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Droge, verwarmde, geventileerde en veilige opslagruimtes vlakbij Vleuten?

Wilt u een opslagruimte waar uw waardevolle en dierbare spullen netjes staan opgeslagen? Eurobox biedt een oplossing. Door een combinatie van verwarming- en ventilatiesystemen, blijft het klimaat in de storage stabiel en hoeft u zich geen zorgen te maken over omstandigheden in uw opslagruimte. Wij laten niets gelegen liggen om de veiligheid van uw goederen te waarborgen.
Zo worden de vestigingen buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. En krijgt u alleen toegang tot de storage wanneer u beschikt over een juiste persoonlijke toegangscode en een sleutel van uw eigen opslagruimte. Hiernaast worden uw spullen dag en nacht bewaakt door middel van bewakingscamera’s en werken wij tevens samen met een beveiligingsbedrijf. Samen met het beveiligingsbedrijf in Vleuten, letten wij op afwijkingen en bijzonderheden. Het gebouw is voorzien van brand- en inbraakalarm en mocht u dit wensen kunt u beschikken over een individueel boxalarm.

Welke opslagruimte kan ik huren bij Vleuten?

Vindt u het lastig om de juiste maat opslagruimte te kiezen? Bij Eurobox beschikken we over meer dan dertig verschillende formaten ruimtes. Hierdoor vinden we altijd een opslagruimte welke het meest geschikt is voor uw spullen. Onze opslagboxen zijn te huren vanaf een periode van twee weken. Bij ons heeft u een opzegtermijn van ook slechts twee weken. In Vleuten beginnen de opslagruimtes vanaf één vierkante meter en lopen op tot wel 21 vierkante meter. Voor iedere situatie hebben wij een gepaste oplossing. Dat geldt zowel voor particuliere als zakelijke opslag. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld, verhuizing, verbouwen, bedrijfsarchieven of voorraden en ga zo maar door. Wanneer uw opslagbehoefte veranderd en de ruimte niet meer volledig gebruikt, kunt u altijd verhuizen naar een andere ruimte. Dit kan zowel van een kleine box naar een grote box als andersom. 

Deskundig advies over een opslagruimte? Neemt u contact op met onze ervaren medewerkers in Vleuten.

Wanneer u meer informatie wilt over een opslagruimte of graag persoonlijk contact heeft met een van onze vestigingsmanagers over de opslag van uw goederen, neemt u dan contact met ons op via ons terugbelverzoek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te informeren over alle opslagmogelijkheden en alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard staat het u vrij om verder een kijkje te nemen op onze website of om langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00