Opslagruimte huren bij Spaarndam

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren bij Spaarndam

Goedkope opslag spaarndam

Opslagruimte in Spaarndam en omgeving

Er is op dit moment geen verhuurder van opslagruimte in Spaarndam, dit komt omdat de kernen Spaarndam Oost en West gezamenlijk ongeveer 3000 inwoners hebben en daarmee is het dorp te klein voor een opslagbedrijf in Spaarndam zelf. Goed om te weten dat Eurobox Self Storage aan de Oudeweg in Haarlem gevestigd is met een vestiging welke uitstekend bereikbaar is voor inwoners van Spaarndam! De receptie is 6 dagen per week geopend, u kunt hier uiteraard terecht voor het tijdelijk huren van opslagruimte maar wij hebben ook een zeer uitgebreid assortiment verhuisdozen en verhuistoebehoren te koop voor de inwoners van Spaarndam.

Goed bereikbare opslagruimte nabij Spaarndam

Als u vanuit Spaarndam Haarlem in rijdt zal dat doorgaans via de Waarderpolder gebeuren. Eurobox Self Storage heeft een vestiging aan de Oudeweg in Haarlem. U hoeft dan niet door allerlei straatjes te rijden, u slaat rechtsaf ons terrein op en rijdt vervolgens met auto of bestelbus zo ons pand in. U kunt bij Eurobox Self Storage altijd naar binnen rijden via de drive-thru en binnen laden en lossen. Uiteraard is ons pand zo ingericht dat u snel en eenvoudig uw spullen in uw opslagruimte kunt plaatsen. Voor het interne transport in ons pand kunt u uiteraard gebruik maken van gratis transportmiddelen zoals een bagagekar, platte kar maar ook een steekwagen en een pallet pompwagen staan voor u klaar. Heeft u zelf geen vervoer om uw spullen uit Spaarndam naar de opslagruimte in Haarlem te brengen? Geen probleem u kunt bij ons een aanhangwagen huren en in sommige gevallen zelfs gratis mee krijgen bij de huur van een opslagruimte. Reserveer direct een aanhangwagen: 

Reserveer aanhangwagen

Goedkope opslagruimte inclusief verzekering bij Spaarndam

Eurobox Self Storage bestaat al vanaf 2005, en we hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn met kernwaarden als goedkope opslagruimte, flexibele huurperiodes en huren zonder verrassingen. Zo zijn al onze opslagruimtes in Spaarndam al door ons verzekerd. U hoeft hier niet apart een verzekering voor af te sluiten. Wij spreken daarnaast met u af wanneer en met hoeveel uw huur jaarlijks mag veranderen. Geen onaangename prijsverhogingen anders dan een jaarlijkse indexatie! Heeft u interesse in het huren van een tijdelijke opslagruimte nabij Spaarndam? Onze ervaren opslagspecialisten helpen u graag verder: 

Opslagruimte huren

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman