Veilige opslagruimte in de omgeving van Zwaanshoek

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Veilige opslagruimte in de omgeving van Zwaanshoek

Eurobox Self Storage heeft een uitstekend beveiligd opslaggebouw vlakbij Zwaanshoek waar u geconditioneerde opslagruimte kunt huren als particulier of bedrijf. De Eurobox vestiging is voorzien van een afgesloten buitenterrein, 24-uurs camera bewaking in en rondom het gebouw, een inbraak alarm en brandmeldinstallatie. Daarnaast kan uw opslagruimte desgewenst voorzien worden van een inbraakalarm, bij uw afwezigheid staat uw opslagbox, en daarmee uw goederen, 24 uur per dag op het inbraakalarm. Onze medewerkers en ons beveiligingsbedrijf zorgen daarnaast voor toezicht en  veiligheid, en omdat het beveiligingsbedrijf bij ons in het pand is gevestigd staan uw spullen gegarandeerd veilig.

Gratis transport naar uw opslagruimte vanuit Zwaanshoek

Bij Eurobox kunt u gratis gebruiken maken van een gesloten, ruime aanhangwagen als u een opslagruimte komt huren. Heeft u geen trekhaak dan hebben wij ook een verhuiswagen met laadklep voor u beschikbaar om uw goederen vanaf Zwaanshoek naar Hoofddorp wilt brengen. De verhuiswagen heeft zeer ruime afmetingen en is uitgerust met een laadklep. Ondanks het grote formaat mag u de verhuiswagen rijden met een rijbewijs B. De verhuisbus is te huur tegen een aantrekkelijk tarief voor Eurobox klanten. Wilt u liever zelf uw goederen niet verhuizen? Ook daarvoor heeft Eurobox een prima oplossing middels de unieke verhuisservice ofwel de transportservice tegen gereduceerde tarieven. U bepaalt zelf hoeveel en wat voor hulp u nodig heeft bij uw verhuizing, zo kunt u alleen vervoer met een chauffeur regelen, dit aanvullen met extra verhuizers of zelfs een verhuislift bestellen voor uw verhuizing uit bijvoorbeeld een appartement.

Overtuig u zelf van de beste en veiligste aanbieder van opslagruimte in de omgeving Zwaanshoek.

Eurobox heeft als slogan: Met ruimte de beste! en dat is geen loze kreet, onze ervaren en deskundige medewerkers spannen zich dagelijks in om deze belofte aan de klant waar te maken. Daar plukt u als klant dan ook de vruchten van, schone opslagruimte in een goed bereikbare en veilige omgeving op een perfecte locatie als uitvalsbasis naar Zwaanshoek en de diverse provinciale wegen en snelwegen. Bij Eurobox staat de service en kwaliteit op een hoog niveau, u bent van harte welkom op onze vestiging om dit zelf te ervaren. Neemt u contact met ons op en maak gelijk een afspraak voor een rondleiding en kennismaking met een van onze deskundige storemanagers.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning