Opslagruimte huren Waarderpolder

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Waarderpolder

2 maanden korting

In de Waarderpolder in Haarlem kunt u nu opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage aan de Oudeweg! In deze nieuwe vestiging verhuurt Eurobox opslagruimte aan bedrijven en particulieren voor korte, middellange en lange huurtermijnen met zeer flexibele huurvoorwaarden. Zo huurt u al een extra opslagruimte voor een periode van 14 dagen, worden de huurovereenkomsten slechts verlengt met 1 maand en dat uitsluitend als u de ruimte niet langer nodig heeft. Advies nodig bij het huren van opslagruimte in de Waarderpolder? Vraag het aan een ervaren Eurobox opslagspecialist.

Goed bereikbare opslagruimte huren

Als u op zoek bent naar een opslagruimte die u in de Waarderpolder kunt huren dan wilt u daar goed bij kunnen. Wij bij Eurobox hebben een locatie gezocht in Haarlem waar de bereikbaarheid optimaal is. Bij Eurobox kunt u altijd overdekt laden en lossen. U kunt met auto, bestelwagen of auto met aanhangwagen naar binnen rijden en daar uw goederen in- of uitladen. Ideaal bij slecht weer: uw spullen kunnen droog over naar de opslagruimte! Binnen in het pand staan voldoende gratis transportmiddelen voor u klaar om u spullen te vervoeren naar de door u gehuurde opslagruimte, in sommige gevallen kunt u ook voor uw opslagruimte zelf parkeren. (Beperkt beschikbaar)

Prijs van een opslagruimte huren in de Waarderpolder

Wij werken met vaste lage huurprijzen voor het huren van een opslagruimte in de Waarderpolder. Dat betekent dat wij niet werken met bijkomende maandelijkse kosten voor een verzekering. Daarnaast doen wij niet aan onverwachte huurverhogingen, daar houden we zelf namelijk ook niet van! En uiteraard berekenen wij u geen inschrijf- of administratiekosten bij de start van uw huur. Daarnaast hanteren wij maar 14 dagen opzegtermijn om de huurovereenkomst stop te zetten. Eurobox heeft het grootste assortiment opslagruimtes, u huurt bij ons dan ook nooit een grotere opslagruimte dan u nodig heeft, u betaalt dus ook nooit voor opslagruimte welke u niet gebruikt of nodig heeft. Op deze manier bent u als huurder van de opslagruimte altijd goedkoper uit. En heeft u toch meer opslagruimte nodig dan kunt u meermalen per maand kosteloos veranderen van opslagruimte, en uiteraard kan dat zowel naar groter als naar kleiner. Doordat u bij ons verzekerd bent en niet apart hoeft te betalen voor een verzekering bespaart u maandelijks vijftien tot twintig euro op verzekeringskosten! Goedkoop opslagruimte huren in de Waarderpolder doet u bij Eurobox Self Storage. 

Goedkoop opslag huren

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman