Opslagruimte huren Velserbroek

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Velserbroek

Opslagruimte Velserbroek met korting

Opslagruimte huren in Velserbroek is niet zo makkelijk, er is namelijk geen aanbieder. Gelukkig kunt u nu als bedrijf en als inwoner van Velserbroek opslagruimte huren in de buurt. In de Waarderpolder in Haarlem is een opslagbedrijf waar u eenvoudig en goedkoop een opslagruimte voor uw inboedel kunt huren. De Eurobox Self Storage vestiging aan de Oudeweg biedt opslagruimtes voor de opslag van meubels, een bijzondere verzameling, of gewoon de verhuisdozen. Ook is de opslagruimte ideaal tijdens uw verbouwing of gedurende een (tijdelijk) verblijf in het buitenland. Bij Eurobox slaat u uw goederen altijd droog, verwarmd en veilig op tegen een scherp tarief.

Hoe werkt opslagruimte huren bij Velserbroek? 

Opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage in de buurt van Velserbroek werkt zeer eenvoudig. De eerste stap is het bepalen van de hoeveelheid opslagruimte u nodig heeft. Dit kunt u zelf eenvoudig doen maar onze ervaren medewerkers kunnen u ook uitstekend adviseren. De deskundige medewerkers van Eurobox Self Storage hebben al menig inwoner en bedrijf uit Velserbroek van een deskundig advies voorzien en zij helpen u graag! Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de receptie van Eurobox Haarlem. Als u een keuze heeft gemaakt kunnen we samen met u de opslagruimte bekijken en de huurovereenkomst van de opslagruimte in orde maken. Vaak kunt u er direct  gebruik van maken of op elke door u gewenste ingangsdatum. Heeft u de opslagruimte niet langer nodig? Iedere opslagruimte is per dag opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen!

Ik zoek opslagruimte bi Velserbroek

Verhuizing van en naar de opslagruimte nabij Velserbroek

Nadat u de huur van een opslagruimte bij Velserbroek in orde heeft gemaakt, kunt u starten met uw inboedel naar ons toe te brengen. Dit kunt u met uw eigen vervoer doen, lukt dat niet dan is het goed te weten dat wij een gratis aanhanger ter beschikking stellen voor het verhuizen van de goederen. Wij hebben binnenkort tevens een bestelbusje te huur voor een scherpe prijs, deze kunt u eenvoudig als huurder van een opslagruimte reserveren. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn het verhuizen te doen dan kunt u via ons een verhuisservice inschakelen. De verhuisservice kent scherpe tarieven en deskundig personeel.

Voor meer informatie over de aanhanger en verhuisbusjes in Haarlem: klikt u hier naar de transportsectie.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman