Opslagruimte huren nabij Steenbergen

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren nabij Steenbergen

Eurobox Self Storage in de omgeving van Steenbergen verhuurt opslagruimtes voor bijna iedere gelegenheid. U kunt al een opslagruimte huren vanaf één vierkante meter tot meer dan dertig vierkante meter. Met meer dan 30 verschillende formaten opslagruimtes, kunt u altijd een opslagruimte kiezen welke ideaal is voor het door u gewenste gebruik. Wanneer biedt een opslagruimte van Eurobox Self Storage uitkomst? Eigenlijk kun je de opslagruimtes voor van alles en nog wat gebruiken. De meest voorkomende reden voor opslagruimte is bij een verhuizing, verbouwing of voor het opslaan van seizoensgebonden spullen zoals ski-uitrusting, kerstversieringen of zomer- / winterbanden. Ook wanneer u zelf weinig ruimte in huis heeft, kan een opslagruimte bij Eurobox uitkomst bieden. Uiteraard is het ook mogelijk om bedrijfsmatig een opslagbox te huren, dit kan voor opslag van voorraad, gereedschappen of bijvoorbeeld uw archief, een uitkomst zijn. Door het grote aantal opslagruimtes krijgt u altijd een opslagruimte op maat en betaald u nooit meer dan nodig is.

Wij verhuren ook een bestelbus en aanhanger

Veilige opslagruimte bij Steenbergen huren

Naast de vele formaten opslagruimtes, ook droge, geventileerde en veilige opslagruimtes in omgeving van Steenbergen. Uw waardevolle en dierbare spullen blijven tijdens de opslag bij Eurobox bij Steenbergen netjes door een combinatie van verwarming- en ventilatiesystemen. Door het stabiele klimaat in en rondom de opslagruimtes, komen uw spullen er weer uit zoals u ze ook heeft opgeborgen. Naast dit stabiele klimaat, zorgen wij uiteraard ook voor de veiligheid. Het pand wordt na de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Toegang wordt alleen verleend wanneer u een ruimte huurt met een daarbij behorende geldige toegangscode. De toegangscodes zijn uniek en persoonlijk. Daarnaast zijn alle opslagruimtes afgesloten met een uniek cilinderslot waar alleen de huurder zelf de sleutels van heeft. De locaties worden dag en nacht bewaakt door middel van bewakingscamera’s en een beveiligingsbedrijf, die ’s nachts surveilleren. Het gebouw is ook voorzien van brand- en inbraakalarmen en mocht u dit wensen kunt u beschikken over een individueel boxalarm.

Advies nodig voor het bepalen van het formaat opslagruimte?

Onze ervaren medewerkers bij Eurobox Bergen op Zoom, regio Steenbergen, staan voor u klaar. Wanneer u het lastig vindt om te bepalen hoeveel opslagruimte u nodig heeft, staan onze vaste deskundige medewerkers voor u klaar. Wij zullen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om goed te kunnen bepalen welke ruimte u nodig heeft. Wanneer u langskomt bij de vestiging in Bergen op Zoom, in de omgeving van Steenbergen kunnen wij u een vrijblijvende rondleiding geven en u de ruimtes laten zien, zodat het een stuk makkelijk wordt om in te schatten hoeveel ruimte u nodig heeft. U kunt iedere gewenste dag starten met het huren van de opslagruimte en er geldt slechts een opzegtermijn van twee weken. Neemt u gerust een kijkje verder op onze website. Wanneer u informatie of advies nodig heeft, vult u dan het contactformulier in en dan dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie opslagruimte Steenbergen

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom