Opslagruimte huren in Spaarnwoude.

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Spaarnwoude.

Opslagruimte Spaarnwoude

Recreatiegebied Spaarnwoude kent geen bedrijven in flexibele opslagruimte. Daarom is voor de inwoners van Spaarnwoude de Eurobox vestiging in Haarlem een ​​uitstekend bereikbaar alternatief. Het opslagbedrijf aan de Oudeweg in Haarlem is centraal gelegen aan de uitvalswegen. Het pand zelf is zo gemakkelijk ingericht dat je gemakkelijk en snel kunt laden en lossen, soms zelfs voor de deur van uw opslagruimte. Er zijn altijd ruim voldoende transportmiddelen voor het interne transport aanwezig. Wilt u advies over het formaat en de prijs van de opslagruimte? 

Opslagruimte advies

Verschillende formaten opslagruimte te huur bij Spaarnwoude

Als u opslagruimte wilt huren in Spaarnwoude dan is het fijn om te weten dat u bij Eurobox Self Storage Haarlem kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende formaten. Door de grootste sortering opslagruimtes aan te bieden kunnen we elk type klant faciliteren met een opslagruimte op maat. Het voordeel voor u als klant: u hoeft nooit een te grote opslagruimte te huren en daarmee te betalen voor ruimte welke u niet nodig heeft. Veranderd uw opslagbehoefte gedurende de duur? Geen probleem, u kunt volledig kosteloos wisselen van formaat. Ook als dit naar een kleinere ruimte is, dat is wel zo eerlijk! 

Verwarmde opslagruimte in Spaarnwoude huren

Als u een verwarmde opslagruimte zoekt voor uw spullen nabij Spaarnwoude dan is het goed te weten dat Eurobox het pand en uw opslagruimte niet alleen verwarmd maar ook geventileerd heeft. Uw goederen staan ​​dan ook onder de juiste condities opgeslagen zodat uw spullen in topconditie terug naar uw nieuwe of verbouwde woning terug kunnen. Dit is ook direct de reden dat wij geen containers voor uw deur plaatsen, als het regent kunnen wij de kwaliteit niet garanderen. Ook worden deze boxen in zijn geheel niet geventileerd. Voor het vervoer van uw spullen hebben wij uiteraard goede oplossingen, kijkt u hier voor meer informatie over het transport

Mogen wij u uitnodigen voor een vrijblijvende rondleiding in ons pand? Ja, ik wil een rondleiding

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman