Opslagruimte oftewel Self Storage huren op Schiphol

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte oftewel Self Storage huren op Schiphol

Schiphol, Nederlands grootste luchthaven heeft geen eigen aanbieder van opslagruimte volgens het Self Storage concept. Belangrijkste reden hiervoor is dat Schiphol amper inwoners heeft maar uitsluitend bedrijven. Eurobox Self Storage in Hoofddorp is voor Schiphol het dichtstbijzijnde self storage bedrijf voor al uw tijdelijke of langdurige opslag. Binnen tien minuten rijden vanaf Schiphol Plaza bent u al in uw opslagruimte en door de centrale ligging van Eurobox met de nabijgelegen provinciale wegen en snelwegen bent u snel weer en route naar uw volgende bestemming. Ook in het gebouw van Eurobox is alles er op ingericht om u snel ter dienst te zijn, zo parkeert u binnen overdekt waar u ook kunt laden en lossen, voor het interne transport staan allerlei transportmiddelen voor u klaar.

Flexibel opslagruimte huren bij Schiphol?

Veel bedrijven welke op Schiphol gevestigd zijn hebben bij tijd en wijlen extra opslagruimte nodig op het moment dat de situatie daar om vraagt, een flexibele partner voor opslag die met u meedenkt vind u in Eurobox. Heeft u ruimte nodig voor het opslaan van voorraden, administratie of meubilair? Heeft u voor een korte of lange periode extra ruimte nodig? Geen probleem bij Eurobox. Wij verhuren opslagruimtes in meer dan dertig formaten, u bepaalt zelf hoelang u dit wilt huren en heeft u de opslag niet meer nodig dan hanteren wij een opzegtermijn van slechts veertien dagen. Flexibele opslag is ook van toepassing op het moment dat u de gehuurde opslagmeters wilt uitbreiden of juist wilt beperken, u kunt kosteloos van het ene formaat naar een ander formaat opslagbox overstappen.

Opslagruimte huren bij Schiphol voor voorraad, archief of inventaris?

Indien u op Luchthaven Schiphol gevestigd bent is de Eurobox Self Storage vestiging in Hoofddorp bij uitstek de beste keuze als u opslagruimte wilt huren voor uw voorraad, archief of inventaris. Wij zijn opslagprofessionals en onze ervaren medewerkers kunnen u dan ook volledig naar wens bedienen.

Zo hebben wij een zakelijke ruimtecalculator waarmee u tot in detail kunt aangeven welke goederen u wilt opslaan, de calculator rekent pallets, dozen en archief in een tel om in de door u benodigde opslagruimte. Heeft u liever persoonlijk advies dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u een rondleiding te geven en samen met u uw opslagbehoefte te inventariseren en u hierin te adviseren. Neemt u nu contact op met Eurobox Hoofddorp voor een vrijblijvend opslagadvies.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning