Waarom opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage in de buurt van Sassenheim?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Waarom opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage in de buurt van Sassenheim?

Waarom u voor Eurobox Self Storage moet kiezen? De opslagruimtes van Eurobox Self Storage zijn droog, schoon, beveiligd en speciaal ontworpen voor het opslaan van goederen. Ook voor inwoners uit de buurt van Sassenheim zijn wij uitstekend te bereiken via de N206 waaraan Eurobox ligt. Onze servicemedewerkers zijn deskundig op het gebied van opslag en kunnen u helpen met advies op maat. Op iedere situatie hebben wij een oplossing, of u nu particulier of zakelijk wilt huren, voor korte of lange termijn. Wij hebben al opslagruimte beschikbaar vanaf 1 kubieke meter tot 63 kubieke meter en alles daar tussenin.

Wat betekent opslagruimte huren bij Eurobox in omgeving Sassenheim?

De Slogan van Eurobox Self Storage is: “Met ruimte de beste”. Onze medewerkers zijn deskundig in het vinden van een geschikte opslagruimte voor u. Gaat u verhuizen, verbouwen, samenwonen, uw geluk zoeken in het buitenland, of heeft u gewoon wat extra opslagruimte nodig? Bij al deze situaties kunt u terecht bij Eurobox. De opslagruimte is bij u in de buurt, gelegen aan de doorgaande weg en gemakkelijk te bereiken voor inwoners en bedrijven regio Sassenheim. Wat bieden wij? Opslagruimtes van verschillende afmetingen, voor korte of lange termijn, 7 dagen in de week toegankelijk, veilige ruimtes, persoonlijke toegangscodes, scherp geprijsde opslagruimte en onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. U bent altijd van harte welkom om langs te komen voor meer informatie, een bakje koffie staat voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken!

Opslagruimte in regio Sassenheim gevonden? Dan is een goede voorbereiding het halve werk.

Wanneer u gaat verhuizen, is een goede voorbereiding het halve werk. Zorg ervoor dat uw waardevolle spullen goed en veilig ingepakt zijn, voordat u de spullen naar de opslagruimte brengt. Er zijn vele verhuismaterialen te vinden en Eurobox Self Storage biedt een groot scala aan verhuisartikelen. Bij ons in de shop op onze vestiging in de regio Sassenheim vindt u professionele verhuisdozen en inpakmateriaal van meubelhoezen, stoelhoezen en noppenfolie tot inpakpapier. Onze vestigingsmanager voorziet u graag van advies. Komt u langs in onze shop om meer informatie te krijgen over onder andere verhuisartikelen, of de opslagruimtes. Met onze locatie in Noordwijk kunt u contact opnemen via: 071-409 12 66 of via onze contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd of ons contactformulier heeft ingevuld, zullen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u zoeken om u verder te helpen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning