U wilt opslagruimte huren in Rucphen? Maar weet nog niet hoeveel opslag u nodig heeft?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

U wilt opslagruimte huren in Rucphen? Maar weet nog niet hoeveel opslag u nodig heeft?

Bij het huren van een opslagruimte in Rucphen en omgeving is het van belang u van te voren te verdiepen in de hoeveelheid spullen die u op gaat slaan. Weet u eenmaal hoeveel goederen u wilt opslaan dan heeft Eurobox in de omgeving van Rucphen altijd het door u gewenste formaat opslagbox te huur. Door een zeer ruimte sortering opslagboxen aan te bieden kunnen wij u altijd exact de ruimte geven die u tijdens uw verhuizing of verbouwing nodig heeft. Ook voor mensen met ruimtegebrek in huis hebben wij diverse formaten beschikbaar, u kunt al een opslagbox huren waar u tot 15 verhuisdozen in kunt opslaan. Wilt u een berekening van het formaat opslagruimte maken dan kunt u onze ruimtecalculator gebruiken om een globale berekening te maken.

Heeft u advies nodig bij het huren van opslagruimte in Rucphen of omgeving?

De ervaren storemedewerkers kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden van het huren van opslagruimte in de omgeving van Rucphen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of u kunt langs komen voor een uitleg en rondleiding in het Self Storage bedrijf. Wij kunnen dan uw wensen inventariseren en samen met u enkele mogelijkheden bekijken, tevens kunnen wij u dan uitleggen hoe gemakkelijk het huren van een opslagruimte en de toegang tot uw opslagruimte werkt. Wij zien u graag op de vestiging in Bergen op Zoom, u vindt ons op de Wattweg nummer 5 in Bergen op Zoom. 

Opslagcontainer huren of opslagruimte huren in Rucphen?

Veel mensen vragen zich af of zij een opslagruimte moeten huren in een Self Storage bedrijf bij Rucphen of een opslagcontainer moeten huren. Het grootste verschil tussen een opslagruimte en opslagcontainer zijn de condities waaronder uw goederen worden opgeslagen. Enerzijds hebben we het dan over verwarming en isolatie, een opslagruimte in een Self Storage bedrijf is altijd verwarmd en bevind zich in een goed geïsoleerd pand, een opslagcontainer daarentegen is een container welke vaak op een buitenterrein wordt gestald, zonder verwarming en alleen de stalen wanden behoeden uw spullen tegen weersinvloeden en vocht. Daarnaast is de beveiliging in een Self Storage bedrijf vele malen beter geregeld dan die van een opslagcontainer. Wilt u uw spullen dan ook goed geconditioneerd en beveiligd opslaan, dan is een opslagruimte een betere keuze. Neemt u contact met ons op voor meer informatie. 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom