Opslagruimte huren in Roosendaal

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Roosendaal

Of u nu particulier of zakelijk opslagruimte nodig heeft in Roosendaal, Eurobox verhuurt opslag aan particulieren en bedrijven aan de Wattweg in Bergen op Zoom. Met ons opslagbedrijf centraal gelegen in Bergen op Zoom verhuren wij een zeer divers aanbod van opslagruimtes ook geschikt voor huurders uit Roosendaal. U kunt al een opslagruimte huren voor de opslag van enkele verhuisdozen tot een opslagruimte met het formaat van een grote bedrijfshal. U huurt deze zeer eenvoudig en voor de duur dat u deze nodig heeft. Zo weet u zeker dat u voor uw tijdelijke opslag de beste prijs betaald, goedkope opslagruimte door het huren van opslagruimte naar wens en niet langer dan voor u noodzakelijk is. Wilt u een ander formaat huren dan kunt u verhuizen naar een kleinere of grotere ruimte onze medewerkers informeren u graag over de actuele beschikbaarheid.

Opslagruimte Roosendaal

Zoekt u tijdelijke opslagruimte in Roosendaal?

Als u tijdelijke of langdurige opslagruimte zoekt in Roosendaal hebben wij de perfecte oplossing voor u! U kunt bij ons kiezen voor een opslagruimte van het formaat wat bij uw opslagbehoefte past. De ruimtes zijn allen schoon, verwarmd en goed beveiligd. U mag de ruimte naar wens inrichten, ook het plaatsen van archiefstellingen is toegestaan mits u geen zaken aan de wanden bevestigd. De ruimtes zijn altijd droog en stofvrij. Weet u niet hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Vult u dan onze ruimtecalculator in, de uitgerekende opslagbehoefte kunt u eenvoudig naar de vestiging in Roosendaal sturen waarna zij u een offerte zullen toesturen dan wel contact met u op zullen nemen, heeft u aanvullende wensen? Neemt u contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de mogelijkheden bij ons te komen bekijken, wij zijn op werkdagen aanwezig van 10:00 tot 17:00 uur.

Naast opslagruimte ook aanhangwagen te huur in Roosendaal

Naast de opslagruimtes die wij verhuren in omgeving van Roosendaal kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een aanhangwagen. Wij hebben een gesloten aanhangwagen te huur voor slechts € 27,00 per kalenderdag. Als u bij ons in Bergen op Zoom een ruimte gaat huren dan kunt u in sommige gevallen zelfs gratis gebruik maken van de aanhangwagen. Wilt u meer informatie over het huren van een opslagruimte of een aanhangwagen neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Bergen op Zoom.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom